Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ε. Μελέτη: Οι δύσκολες στιγμές και το πρόβλημα που την βασανίζει!


Σε απόγνωση φαίνεται πως είναι το τελευταίο διάστημα η Ελεονώρα Μελέτη. «Τραγικό τριήμερο. Τραγικό, Από αυτά που δοκιμάζουν αντοχές, νεύρα, υπομονή... Φοβάμαι» έγραψε η παρουσιάστρια στο Twitter της!

Όπως επισημαίνει άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον, το θέμα που απασχολεί την Ελεονώρα δεν είναι επαγγελματικό, μιας και τα νούμερα της εκπομπής της έχουν ανέβει αισθητά τον τελευταίο καιρό και οι σχέσεις της με την διοίκηση του καναλιού είναι μια χαρά.

«Σίγουρα έχει ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό έπειτα από ένα ατύχημα που είχε στο χέρι της κατά την διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας», είπε ο ίδιος άνθρωπος στο «περιοδικό Ok!».

Στο εν λόγω πρόβλημα προστέθηκε και ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη μέση της: «είμαι σακάτης! Έσπασα υπερακάνθιο, έχω θέμα και στη μέση, έχω παρατήσει τα πάντα εδώ και δύο μήνες και νιώθω χάλια», έγραψε η ίδια στο Twitter, ενώ, καθημερινά, μετά την εκπομπή, κάνει επίπονες φυσιοθεραπείες και ο γιατρός της έχει απαγορεύσει κάθε είδους άθληση.

Σύμφωνα με το περιοδικό, πάντως, αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που η νεαρή παρουσιάστρια νιώθει χάλια αυτό τον καιρό. «Υπάρχει και κάτι ακόμα που την βασανίζει αλλά δεν θέλει να το μοιραστεί με κανέναν», αναφέρει φίλος της, προσθέτοντας πως, αν κάποιος ξέρει τι είναι αυτό, είναι οι γονείς και ο σύντροφός της, τον οποίο η Ελεονώρα θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η παρουσιάστρια, πάντως, διαβάζοντας την αναπαραγωγή του θέματος δεν έχασε κάθε άλλο παρά στενοχωρημένη έδειχνε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...