Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Να τα τα ντοκουμέντα! Μαζί Αραβανή-Βρεττός!


Τι κι αν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Ηλίας Βρεττός  διέψευδαν μέχρι πρότινος τη σχέση τους;;;;

Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου τριημέρου να αποχωρούν μαζί από το καμαρίνι του τραγουδιστή τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή πριν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με βραδινή πτήση, για να βρεθεί στην αγκαλιά του φίλου της, ο οποίος εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, μαζί με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Μόλις έφτασε, κατευθύνθηκε αμέσως στο κεντρικό ξενοδοχείο the MET, όπου διαμένει ο Ηλίας Βρεττός όλο αυτό το διάστημα που έχει εγκατασταθεί στη συμπρωτεύουσα για τις ανάγκες της μουσικής παράστασης.

Το Σάββατο το μεσημέρι οι δυο τους έκαναν βόλτα στην παραλία της Καλαμαριάς. Εκεί, λίγο αργότερα, κάθισαν σε γνωστή ψαροταβέρνα και απόλαυσαν φρέσκο ψάρι. Ο Ηλίας είχε ετοιμάσει μια μοναδική έκπληξη για την αγαπημένη του. Είχε κανονίσει ένα πολύωρο πρόγραμμα spa και χαλάρωσης σε γνωστό κέντρο αισθητικής της περιοχής. Λίγες ώρες μετά, ανανεωμένοι και ξεκούραστοι, επέστρεψαν στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστούν για το νυχτερινό κέντρο «Αστρα», όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

Το όμορφο μοντέλο κατά τη διάρκεια της βραδιάς διασκέδαζε με τις επιτυχίες του αγαπημένου της και πετούσε συνέχεια λουλούδια, ενώ δεν έλειψαν οι ματιές όλο νόημα ανάμεσά τους όσο ο νεαρός τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα. Η Ευαγγελία, φυσικά, έμεινε μέχρι το τέλος του προγράμματος και γύρω στις πέντε τα ξημερώματα βγήκαν μαζί από το πίσω μέρος του νυχτερινού κέντρου, όπου τους «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός της «R».

Απόδραση στον Βόλο

Την επόμενη ημέρα οι δυο τους έφυγαν μαζί από το ξενοδοχείο και ταξίδεψαν με το αυτοκίνητο μέχρι τον Βόλο, όπου είχαν προγραμματίσει να περάσουν την Καθαρά Δευτέρα. Μακριά από όλους και όλα, το ζευγάρι πέρασε ένα άκρως ρομαντικό διήμερο, το πρώτο στην τετράμηνη σχέση τους.

Πηγή: Real Life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...