Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Καίτη Φίνου: «Με βίασε στα 15 μου οικογενειακός φίλος» - ΒΙΝΤΕΟ

Για την πιο σοκαριστική εμπειρία της ζωής της μίλησε η Καίτη Φίνου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Έπεσα και εγώ θύμα βιασμού. Για αυτό και αποφάσισα να δημιουργήσω την δική μου ιστιοσελίδα. Έτσι ώστε να μπορώ, ύστερα από λίγο, να μιλάω με τις γυναίκες που έχουν επίσης πέσει θύματα βιασμού και να τις προτρέπω να μιλήσουν με ειδικούς γιατί πρόκειται για μια εμπειρία που σου καταστρέφει την ζωή». Αυτό δήλωσε στην κάμερα του fthis η Καίτη Φίνου.

Προσθέτοντας, σχετικά με τις επιπτώσεις της συγκεκριμένης εμπειρίας στην ζωή της «Το είπα αμέσως στους δικούς μου. Η μητέρα μου ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της και με βοήθησε. Αλλά, όσο και να σε βοηθήσει κάποιος, τα λάθη σου μετά από μια τέτοια εμπειρία θα τα κάνεις στην ζωή σου. Πέφτεις σε άσχημες καταστάσεις, σε άσχημες σχέσεις».

Μάλιστα για το ίδιο περιστατικό είχε μιλήσει παλιότερα -πιο αναλυτικά- η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του Star. Περιγράφοντας την σκηνή κατά την οποία ο Ελληνοαμερικάνος οικογενειακός φίλος την οδήγησε με το αυτοκίνητο του σε ένα δάσος, άρχισε να κλειδώνει τις πόρτες και την απείλησε με μαχαίρι ότι θα την σκοτώσει αν δεν σταματήσει να κλαίει. Και δηλώνοντας «Νομίζεις ότι σε πλακώνει ο ουρανός, δεν το ξεπερνάς ποτέ. Ο βιασμός δεν ήταν ολοκληρωτικός γιατί ήμασταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και φορούσα παντελόνι. Και μόνο που αισθάνεσαι τα χείλη κάποιου χωρίς την θέλησή σου, κάποιες φορές εκείνο το σημείο του σώματος μπορεί να καίει».

Μάλιστα ο δράστης πρόλαβε να φύγει από τη χώρα, ενώ λίγα χρόνια αργότερα πέθανε από καρκίνο «Κάποια στιγμή πίστευα ότι αν πάθαινε κάτι κακό θα το ευχαριστιόμουν. Μετά από τόσα χρόνια, όμως, δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι δικαιωμένη. Δεν το ξεπερνάς ποτέ. Ψάχνεις να ακουμπήσεις σε έναν άνθρωπο για να σε καταλάβει, να σε νιώσει, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να καταλάβει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...