Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ο Γιώργος Νταλάρας κράζει τους Δημοσιογράφους τα... ολάδικα και τον Πανούση!

Ο Γιώργος Νταλάρας μετά από καιρό σπάει το πέπλο της σιωπής που τόσα χρόνια ύφαινε και τα χώνει σε όλους και σε όλα. Γιατί άραγε; Επιλέγει την εκπομπή του  Δημήτρη Στρουμπάκου στον Ιόνιον Fm και «πυροβολεί». 

Ίσως είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που τον ακούμε να εκφράζεται τόσο γλαφυρά για τον Πανούση. Κάνει λόγο για δημοσιογράφους εκβιαστές ενώ δε διστάζει να κατακεραυνώσει τους τραγουδιστές που «πίνουν» και φτιαγμένοι ανεβαίνουν στη σκηνή! Τι είπε ανάμεσα σε άλλα; »

Ζήσαμε μια ψευδοευημερια όλα αυτά τα χρόνια , φθάνοντας στο τέλος να είμαστε υπερχρεωμένοι και να κατηγορεί ο ένας τον άλλον για τα χρέη που η ίδια η χώρα πρόσθεσε στους ώμους μας. Στο τραγούδι υπάρχει ένα τεράστιο μέγεθος παρασιτισμού και αυτόν τον παρασιτισμό τον τρέφουν ακόμα και αυτοί που κερδίζουν από την δουλειά μας Ένα παράδειγμα…οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν να κινήσουν τα κέντρα της δημοσιογραφίας δεν έχουν σχέση με την δεοντολογία της δημοσιογραφίας …οι περισσότεροι είναι έμπορου… όσοι πουλάνε το τραγούδι και το παράγουν στην ουσία αγαπούν τις εισπράξεις….

Η καινούργια αντίληψη θέλει τον τραγουδιστή να πηγαίνει σε ένα κέντρο να δουλεύει 3 με 4 μέρες την εβδομάδα, να γεμίζουν οι χώροι με 3, 4 χιλιάδες άτομα, να μεθάει ο κόσμος και να πέφτει στο πάτωμα με ψευτοτραγουδα της μιας εβδομάδας η του ενός μηνός… αυτά είναι βαρβαρότητα… αυτά αν τα λες είσαι αντιπαθής στον κόσμο … ένας από αυτούς είμαι και εγώ, γιατί η αλήθεια ποτέ δεν είναι αρεστή…
Γιατί γεμίζουν τα μπουζούκια; Τα ολαδικα εννοείτε. Τα λέω ολαδικα επειδή τα έχουν όλα..fast song, fast mysic. Γιατί γεμίζουν; Ξέρω γω; Γιατί παίρνει ο κόσμος το 090; Γιατί παίζουν στον ιππόδρομο; Γιατί κάποιος βλέπει σκουπίδια στην tv; σε άλλους αρέσει ο τζόγος σε άλλους η ποίηση….
Εκτός από αυτούς τους δημοσιογράφους έχουν μπει και άλλοι που εμπορεύονται την ΣΑΧΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΑΤΥΡΑΣ….ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ,,,,,ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ…..ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ Η ΣΑΤΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...