Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

«Δεν ήθελα να πω ότι έχω αλλάξει φύλο», δηλώνει βραβευμένη Ελληνίδα ηθοποιός

Για το πώς το βραβείο που κέρδισε για την ερμηνεία της στο «Στρέλα» την ανάγκασε να αποκαλύψει την εγχείρηση αλλαγής φύλου που έκανε μίλησε η Μίνα Ορφανού σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Δεν θα το έλεγα ποτέ αλλά μετά τη ''Στρέλα'' δεν μπορούσα να το κρύψω. Οταν έκανα την ταινία δεν ήξερα ότι θα μπω σε όλα τα περιοδικά. Όταν μου έκαναν την πρόταση, μου είπαν για τα λεφτά και ήταν καλά και μου αρέσουν τα λεφτά και έτσι δέχτηκα».

Αυτό δήλωσε η -γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στο «Βασιλιάδες»- ηθοποιός στην κάμερα του Joy.

Προσθέτοντας πως «όταν πήρα το βραβείο για την ταινία δεν το περίμενα. Οταν άκουσα το όνομά μου, σηκώθηκα, πήρα το βραβείο, είπα ευχαριστώ, μίλησα για μία ιδιαιτερότητα, κατέβηκα και βγήκα έξω. Από τόσες κάμερες και δημοσιογράφους, ήρθε μόνο ένας δημοσιογράφος και με τράβηξε. Δε ντρέπομαι που το λέω. Είναι ντροπή δική τους! Από 3.000 κόσμο ήρθαν 10 άτομα και μου έδωσαν συγχαρητήρια. Πήρα το βραβείο μου, πήρα ταξάκι και πήγα στο σπίτι. Δεν θυμάμαι καν πού είναι το βραβείο αυτή τη στιγμή».

Τέλος η Μίνα Ορφανού δεν δίστασε να μιλήσει για άλλη μια φορά για τα δύσκολα εφηβικά της χρόνια «Δεν έφυγα από το σπίτι στα 16 μου για να σπουδάσω και μου είχαν βρει οι δικοί μου το νοικιασμένο σπίτι. Πήρα μια βαλίτσα ρούχα κι εξαφανίστηκα. Κι ο καθένας πού θα πήγαινε να κοιμηθεί άμα δεν είχε λεφτά; Εγώ διώχτηκα. Γι' αυτό κοιμήθηκα στα παγκάκια δυο μέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...