Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Μαρία Σολωμού: Όταν διάβασα θετική κριτική, συγκινήθηκα!


Η Μαρία Σολωμού, καλεσμένη στο «Πρωινό Mou», το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης, μίλησε για την κριτική που έχει δεχτεί σε όλους τους τομείς της ζωής της, αλλά και για τους λόγους που δεν συγκατοικεί με τον σύντροφό της, Πάνο Μουζουράκη.

Απαντώντας σε τι ποσοστό η ζωή της σήμερα είναι έτσι όπως η ίδια τη θέλησε, η Μαρία απάντησε: «Κατά περιόδους αλλάζει αυτό. Πιο παλιά, η ζωή μου ήταν κατά 90% αυτό που ήθελα εγώ. Λιγότερες ευθύνες, λιγότερα προβλήματα».

Η στάση της απέναντι στην κριτική που κατά καιρούς έχει δεχτεί είναι: «Όταν λέμε κριτική, πλέον, εννοούμε την αρνητική. Κάποια στιγμή τον χειμώνα διάβασα μια θετική κριτική για μένα, για την παράσταση που έπαιζα, και μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Συγκινήθηκα πραγματικά. Συνήθως δεν είναι θετικά αυτά που γράφονται».

Ακόμα, η Μαρία μίλησε για την επιλογή της να μη θέλει να συγκατοικήσει με τον νυν σύντροφό της: «Κοίταξε να δεις, εγώ ας πούμε δεν θα μπορούσα να μείνω με κάποιον άνθρωπο σε αυτή τη φάση. Δεν μου είναι πολύ εύκολο μετά τον μπαμπά να μπει ο σύντροφος στο σπίτι. Θεωρώ ότι είναι λίγο συντηρητικό αυτό. Επειδή, όμως, η ζωή συνεχίζεται, δεν μπορείς να πεις κάτι σίγουρο», ενώ σχετικά με τη δημιουργία μιας νέας οικογένειας και την απόκτηση ενός ακόμη παιδιού σχολίασε: «Μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Δεν το αποκλείω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...