Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

O Justin Bieber… αναρρώνει


Φαίνεται ότι συνεχίζει να είναι «γρουσούζικο» το Λονδίνο για τον Justin Bieber καθώς το κακό στην αγγλική πρωτεύουσα για τον νεαρό σταρ τρίτωσε!

Πιο συγκεκριμένα, ο Justin κατέρρευσε επί σκηνής, καθώς παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή κατά τη διάρκεια μουσικής παράστασης στο Λονδίνο την Πέμπτη, σύμφωνα με δήλωση των εκπροσώπων του.

«Είναι καθ’ οδόν προς το γιατρό τώρα» δήλωσε η εκπρόσωπος του, Μελίσα Βίκτορ στο Reuters τα μεσάνυχτα, ώρα Λονδίνου και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Justin λιποθύμησε, έγινε μια 20λεπτη διακοπή της συναυλίας και του χορηγήθηκε οξυγόνο».

Ο 19χρονος Bieber επέστρεψε στη σκηνή μετά την ολιγόλεπτη διακοπή με σκοπό να ολοκληρώσει, καθώς είπε ότι ήταν εντάξει και μπορούσε να το κάνει. Το ιατρικό επιτελείο του χώρου τον προέτρεψε να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο εκείνος επέμενε να ολοκληρώσει τη συναυλία του για χάρη των φαν του, τους οποίους δεν ήθελε να απογοητεύσει ξανά, μετά την καθυστερημένη εμφάνιση του την περασμένη Δευτέρα.

Έτσι, ο νεαρός σταρ ερμήνευσε ακόμη 4 τραγούδια και μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Δεν έχασε την ευκαιρία μάλιστα να ανεβάσει και μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο με το σχόλιο «Αναρρώνω ακούγοντας Janice Joplin».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...