Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Όταν ο άγνωστος Μπερλουσκόνι συνάντησε την Βάνα Μπάρμπα-Μια ιστορία με πολλά δάκρυα


Ένα ξεχασμένο επεισόδιο από την συναρπαστική ζωή της Βάνας Μπάρμπας έρχεται στην επικαιρότητα μέσα από μια συνέντευξη του Παναγιώτη Τιμογιαννάκη σχετικά με την εμπειρία του από τα Όσκαρ.

«Η ιστορία που θυμάμαι πιο έντονα από τα 22 χρόνια που πήγαινα στα Όσκαρ ήταν όταν το 1992 η Βάνα Μπάρμπα με σύστησε στον Μπερλουσκόνι. Τότε δεν είχε κατέβει ακόμη στην πολιτική και εγώ ήμουν στο μπαρ όταν έρχεται η Βάνα μαζί με τον Μπερλουσκόνι, συστηθήκαμε και μάλιστα τον κέρασα ένα ποτήρι σαμπάνιας, 8 δολάρια έκανε». Αυτό απάντησε ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης στον Θανάση Αναγνωστόπουλο σε συνέντευξη που του έδωσε για το gueen.gr.

Προσθέτοντας, σχετικά με το αν όντως τα στούνιο είδαν τότε την Βάνα σαν την επομένη ευρωπαία star «Εγώ το έζησα όλο αυτό γιατί η Βάνα με σύστησε στην εταιρία, η οποία κατόπιν με καλούσε σε όλες τις εκδηλώσεις και μετακινούμασταν με λίμο και τέτοια. Ήταν πολύ κυριλέ φάση. Της Βάνας της έγινε πολύ μεγάλο promotion, αλλά η ίδια δεν το αξιοποίησε λόγω δικής της επιλογής. Είχε την τύχη να είναι στην αφίσα της ταινίας σε μια sexy πόζα και είχε δώσει και μια πολύ ωραία συνέντευξη που έκανε καλή εντύπωση στην press conference. Την πέρασαν για ιταλίδα τη Βάνα και τη ρώτησαν πώς αισθάνεται που προέρχεται από μια χώρα που έβγαλε τη Sofia Loren και τη Gina Lollobrigida και η Βάνα απάντησε πώς ''έρχομαι απο μια άλλη χώρα που έβγαλε τη Μέλινα Μερκούρη και την Ειρήνη Παπά''. Η Βάνα μετά έμεινε στο Los Angles για να συζητήσει κάποια πράγματα. Είχα ακούσει για μια ταινία με τον Michael Douglas και μια ταινία στο Μεξικό, αλλά αυτή προτίμησε να έρθει εδώ και να κάνει ένα σίριαλ με τον Κούρκουλο».

Όσον αφορά το τι έκανε η Μπάρμπα με τον Μπερλουσκόνι στα Όσκαρ, αυτό προκύπτει από μια ξεχασμένη απάντηση της Βάνας (σε συνέντευξη που αναδημοσίευσε το stifora.gr) «Την βραδιά των Όσκαρ μου είχαν δώσει και μία τουαλέτα πολύ εντυπωσιακή από την παραγωγή και καθόμουν δίπλα στον Μπερλουσκόνι, ο οποίος ήταν ο παραγωγός της ταινίας. Ξαφνικά άκουσα μία κυρία η οποία ήθελε να καθίσει, σηκώνομαι και εγώ για να περάσει αλλά ο Μπερλουσκόνι με τράβηξε να ξανακάτσω. Τον σκούντηξα εγώ με τον αγκώνα μου και αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα με τον τρόπο που με κοίταξε. Βγήκα λοιπόν στον διάδρομο και άρχισα να κλαίω. Είχα βγάλει και τα παπούτσια μου τα οποία με στένευαν, είχα και το φόρεμα που το πατούσα συνέχεια, το ρίμελ είχε τρέξει και ξαφνικά ακούω τον Σταλόνε να λέει πως το βραβείο πάει στο ''Μεντιτερανέο''».



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...