Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Νίκος Οικονομόπουλος: Θέλει να ντυθεί γαμπρός και να κάνει οικογένεια!


Την επιθυμία του να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησία και να κάνει οικογένεια και παιδιά αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο γνωστός ερμηνευτής δηλώνει έτοιμος να ντυθεί γαμπρός και μιλά για την ιδανική σύντροφο.

“Μου αρέσει η οικογένεια και τα πολλά παιδιά. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής κάθε ανθρώπου”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Εγώ”.

Μιλώντας για τις σχέσεις μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει ενθουσιαστεί πολλές φορές, αλλά την κατάλληλη γυναίκα δεν την έχει βρει ακόμα! “Πιστεύω ότι θα έρθει η κατάλληλη”, σημειώνει.

Αναφερόμενος στο ότι έγινε γνωστός μέσα από τηλεοπτική εκπομπή, ο τραγουδιστής τονίζει πως επρόκειτο για talent show και όχι για ριάλιτι, στο οποίο θα ξαναπήγαινε. “Δεν υπάρχει κανένας εύκολος δρόμος. Πήγα σε ένα talent show για να προσπαθήσω να αναδείξω το ταλέντο μου. Με την προσπάθειά μου και κόπο μου κατάφερα ό,τι έχω φτιάξει μέχρι στιγμής, είτε αυτό είναι λίγο, είτε πολύ...”

Για τις δυσκολίες που πέρασε σε νεαρή ηλικία εξομολογήθηκε: “Από μικρή ηλικία έχω περάσει πολλές δοκιμασίες. Δόξα τω Θεώ, τα κατάφερα σε όλους τους τομείς και είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που η ζωή μου πήγε μπροστά. Το ίδιο εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ζήσει δύσκολες καταστάσεις”.

Μάθε περισσότερα στο “Εγώ” που κυκλοφορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...