Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ - Φωτιά έκαψε παρουσιαστή την ώρα της εκπομπής!

Με εγκαύματα στο νοσοκομείο κατέληξε ένας Αμερικανός μάγος, που ήταν φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή στη Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία πήρε δραματική τροπή.

Ο 29χρονος Γουέιν Χάουτσιν, από την Καλιφόρνια, παρουσιαστής της εκπομπής "Breaking Magic" του Discovery Channel, βρέθηκε με τη σύζυγό του στη Δομινικανή Δημοκρατία στο πλαίσιο μιας περιοδείας.
Ο ίδιος και άλλοι δύο μάγοι επρόκειτο να εμφανιστούν στην εκπομπή "Closer to the Stars", να δώσουν συνεντεύξεις και να παρουσιάσουν μια σειρά από μαγικά. Ωστόσο, ο οικοδεσπότης θέλησε να... τους μιμηθεί θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του Χάουτσιν.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής εμφάνισε μια εύφλεκτη κολόνια, το "νερό της Φλόριντα" που χρησιμοποιείται σε τελετουργικά μιας αφρικανικής θρησκείας, της Σαντερία, ζήτησε από τη γυναίκα του Χάουτσιν να βάλει το υγρό στις χούφτες του και από τον άλλο φιλοξενούμενο μάγο να το ανάψει με έναν αναπτήρα. Όταν το υγρό πήρε φωτιά, ο παρουσιαστής πλησίασε τα χέρια του στο κεφάλι του μάγου με αποτέλεσμα... τα μαλλιά και το πρόσωπό του να λαμπαδιάσουν και στο στούντιο να επικρατήσει πανικός.

Ο Αμερικανός μάγος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα, δήλωσε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία και ότι προτίθεται να κινηθεί δικαστικά κατά του παρουσιαστή της εκπομπής, καθώς θεωρεί πως το περιστατικό δεν ήταν ένα απλό ατύχημα, αλλά έγινε από πρόθεση, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τα κίνητρα.

Η εκπομπή, όπως είναι φυσικό, δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, ωστόσο ένα από τα μέλη της ομάδας που συνόδευε τον μάγο κατέγραψε στον κινητό του τηλέφωνο τις σκηνές, οι οποίες έκαναν το γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου και διεθνών πρακτορείων.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...