Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Βάσια Τριφύλλη: O Μπούτος του Mega δεν με πάει καθόλου!

«O Μπούτος δεν με πάει καθόλου! Δεν ξέρω γιατί. Ούτε στο αφιέρωμα του Mega με αναφέρουν, ούτε πουθενά. Και να σκεφτείς ότι όταν εγώ ήμουν βασίλισσα στο Mega, ο Μπούτος ήταν πιτσιρίκι ακόμη…». δήλωσε - μεταξύ άλλων - η διάσημη ηθοποιός!

-Σας έλειψε η τηλεόραση;
-Πάρα πολύ! Και μόνο που βλέπω τους ίδιους cameramen και οπερατέρ, κάτι παθαίνω. Τρελαίνομαι από χαρά! Μπορώ να φανταστώ εκπομπή χωρίς να έχει floor manager τον Ασημινάκη; Όχι, δα! Αισθάνομαι ευλογημένη από το Θεό που μου επέτρεψε να κάνω αυτό που λατρεύω. Προχθές, είδα ένα μήνυμα που μου έστειλαν στο facebook και συγκινήθηκα. Το μήνυμα έλεγε: «Σε θέλουμε οπωσδήποτε στην τηλεόραση, είσαι το εθνικό αντικαταθλιπτικό μας!». Έλιωσα που το είδα! Και αναρωτιέμαι: γιατί να μην είμαι στην τηλεόραση; Γιατί κάποιοι «έκοψαν» την εκπομπή μου στο Mega το «Ραντεβού στα τυφλά», όταν σημείωνε 98% τηλεθέαση; Το διανοείσαι; Μέχρι και το Ν.Β.Α περάσαμε σε νούμερα…

-Σας πίκρανε αυτό;
-Ναι, αλλά τώρα είμαι εντάξει! Αλλά, έχω και παράπονο από το Mega. O Μπούτος δεν με πάει καθόλου! Δεν ξέρω γιατί. Ούτε στο αφιέρωμα του Mega με αναφέρουν, ούτε πουθενά. Και να σκεφτείς ότι όταν εγώ ήμουν βασίλισσα στο Mega, ο Μπούτος ήταν πιτσιρίκι ακόμη…Όμως, αναρωτιέμαι: «την ομάδα που κερδίζει, την αλλάζεις;». Τι να πεις…Νομίζω, όμως, ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Είμαι σίγουρη ότι κάτι θα γίνει και θα επανέλθω, θα κάνω κάτι πολύ δυνατό και πρωτοποριακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...