Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Η αποκάλυψη του Θέμου: «Κάποιοι ήθελαν να ‘φάνε’ την Ζέτα. Στον περίγυρο ήθελαν να είναι μια άλλη κοπέλα στο Dancing»


Ο Θέμος Αναστασιάδης μίλησε έξω από τα δόντια για την Ζέτα Μακρυπούλιακαι όλα όσα ακούστηκαν για τις οικονομικές απαιτήσεις που είχε η παρουσιάστρια από τον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής, στην εκπομπή Μίλα, τάχθηκε στο πλευρό της Ζέτας, κάνοντας λόγο για παρασκήνιο που είχε σκοπό να «πριονίσει» την καρέκλα της παρουσιάστριας, οι έξυπνοι χειρισμοί της όμως, την έκαναν να παραμείνει στη θέση της.
Μεταξύ άλλων ο Θέμος δήλωσε: «Υπήρχε παρασκήνιο, αρκετοί άνθρωποι στονπερίγυρο δεν θέλανε να είναι η Ζέτα στο Dancing. Μιλάω πολύ σοβαρά. Μετράω τις κουβέντες μου. Στον περίγυρο αλλά κοντά, θέλανε πολύ να είναι μια άλλη κοπέλα. Περίμεναν λοιπόν από την Ζέτα να δώσει ένα «πάτημα». Γι' αυτό βγήκαν και όλες οι ιστορίες για υπέρογκα ποσά κλπ, γιατί απ' όσο είμαι σε θέση να ξέρω, δεν υπήρξαν παζάρια φέτος στον ΑΝΤ1. Είπαμε όλοι πάμε να κάνουμε τη δουλειά να έχει και κάτι ο κόσμος να βλέπει ελληνικό, πέρα από τα τούρκικα, με τα μισά λεφτά ή με τίποτα και σε αυτό το πνεύμα πιστεύω ότι ήταν και η Ζέτα γιατί είναι έτσι και σαν άνθρωπος, είναι πάρα πολύ έξυπνη... Ψάχνανε να δημιουργήσουν μια κατάσταση, να δημιουργήσουν κλίμα ώστε να χαλάσει η δουλειά. Η Ζέτα εκτός από λαμπερή εμφάνιση, έχει και λαμπερό μυαλό. Κατάλαβε ότι πάνε να της την στήσουνε, δεν μπήκε ποτέ σε έννοια παζαριού για χρήματα,αυτό μπορώ να το πω σχεδόν κατηγορηματικά, και έτσι κατάφερε και έγινε το Dancing αυτό που είναι γιατί δεν πιστεύω ότι άλλη παρουσιάστρια θα μπορούσε να χειριστεί για παράδειγμα τον Λάτσιο, γιατί χρειάζεται και ένα ειδικό βάρος έτσι; Έχει τον Γιάννη Λάτσιο, την Κάτια Δανδουλάκη, τον Αλέξη Κωστάλα, δεν μπορεί να το κάνει αυτό μια χθεσινή»! Δείτε όλα όσα είπε, στο βίντεο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...