Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ "Θέλω να κουνήσω το δάχτυλό μου απέναντι στο κράτος"


Ο Χαλκιδέος ηθοποιός και παρουσιαστής, Αργύρης Αγγέλου, μέσα από συνέντευξή του, μίλησε για την οικονομική του κατάσταση αλλά και για τις υποχρεώσεις του σαν πολίτης.

Είναι συνεπής ο ηθοποιός απέναντι στο κράτος; Τι προτιμάει να κάνει από το να έχει χρήματα για να... "φάει"; Δείτε, έχει ενδιαφέρον!

«Δεδομένων των συνθηκών, σαν στόχο έχω να καταφέρω να επιβιώσω με αξιοπρέπεια και να μπορέσω να είμαι συνεπής στις βασικές ανάγκες. Πλέον έχουν μπει και οι ανάγκες του κράτους, οι φόροι και τα "χαράτσια"» ανέφερε στο περιοδικό "Λοιπόν".

Όσον αφορά τις υποχρεώσεις του απέναντι στο ελληνικό κράτος και αν ο ίδιος είναι συνεπής αναφέρει:

«Είμαι, αλλά με κόπο. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι. Δεν μπορώ να χρωστάω, με τίποτα! Προτιμώ να μην έχω να φάω, παρά να χρωστάω. Θα έπρεπε να ήμουν σε άθλια κατάσταση για να επέτρεπα στον εαυτό μου να χρωστάει τέτοια πράγματα. Για το κράτος πια νιώθω μια αγανάκτηση, όπως όλοι μας. Θέλω να κουνήσω το δάχτυλό μου απέναντί του, θέλω να είμαι καθαρός, ας μην έχει να μου πει τίποτα. Βέβαια, αυτό δε βγάζει πουθενά, αλλά στο μυαλό μου έχω το "Ασ' τους να εκτεθούνε κι άλλο". Εγώ θα είμαι συνεπής, να δω μέχρι πού θα το πάνε».

Αυτό περιμένουμε να δούμε και εμείς, σχολιάζουμε... ταπεινά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...