Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

«Άνδρες έτοιμοι για όλα» στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ

Είναι «Άνδρες έτοιμοι για όλα» και ξέρουν να διασκεδάσουν! Για του λόγου το αληθές ο Κώστας Κόκλας, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και σύσσωμος ο θίασος της επιτυχημένης παράστασης βρέθηκαν στην Ιερά Οδό.

Οι τρεις καλλιτέχνες είναι θερμοί θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη. Μετά από πρόσκληση της συναδέλφου τους Πηνελόπης Αναστασοπούλου, που είναι μαζί τους στο θέατρο αλλά παράλληλα εμφανίζεται και στην Ιερά Οδό, βρήκαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν από κοντά.

Ο Νότης Σφακιανάκης τους καλωσόρισε από σκηνής και εκμυστηρεύτηκε ότι πέρυσι το χειμώνα είχε παρακολουθήσει την παράσταση «Ζείτε παίδες Ελλήνων?» που πρωταγωνιστούσε ο Κώστας Κόκλας, και μάλιστα τα κείμενα τον είχαν συγκινήσει τόσο που δάκρυσε…

Σε μια από τις πιο όμορφες σκηνές της Αθήνας, την Ιερά Οδό, ο Νότης Σφακιανάκης ηγείται ενός προγράμματος που φέρει ως εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας την υπογραφή του. Μέσα από ερωτικά, χορευτικά αλλά και κοινωνικά τραγούδια ψυχαγωγεί και καθηλώνει τους φίλους του από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Ο ανεπανάληπτος τρόπος ερμηνείας του, η ανατρεπτική εμφάνισή του επί σκηνής και η βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία με το κοινό αποτελούν για μια ακόμα χρονιά το τρίπτυχο που θα γεμίσει τις νύχτες μας στην Ιερά Οδό με μουσική, κέφι και ουσία. Τα διαχρονικά τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα, οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες συνθέτουν το μουσικό ταξίδι κάθε βραδιάς που είναι μοναδικό!

Φέτος στο πλευρό του βρίσκεται η ταλαντούχα Φανή Δρακοπούλου με την ιδιαίτερη φωνή και την προσεγμένη παρουσία, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita On Fire με το rock ήχο και χαρακτήρα τους, ο Βασίλης Δήμας και πολλοί άλλοι.

«Ιερά Οδός»
Ιερά Οδός 18-20
Τηλ. Κρατήσεων: 2103428272
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή-Σάββατο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...