Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

3 VIDEOS: Σάστισε η Μενεγάκη με τα sex toys και τα πρόστυχα εσώρουχα που έφτασαν στο γραφείο της. Ποιος της τα έστειλε;


Από «κατάλληλο για όλους» σε «κατάλληλο για ενηλίκους» παραλίγο να μετατραπεί η εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι!

Η Ελένη Μενεγάκη η οποία είχε κέφια παρατηρώντας την εμφάνιση της δημοσιογράφου της εκπομπής, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, άρχισε να σκέφτεται... πονηρά αφού το look της παρέπεμπε σε αισθησιακές ταινίες. Με αυτή την αφορμή άρχισε μια κουβέντα στο πάνελ η οποία κατέληξε σε ροζ dvd, sexy σώρουχα και sex toys!

«Ήρθε ένας φάκελος τεράστιος στο καμαρίνι μου και είχε μέσα ένα dvd από τη Sirina με ένα μπρελόκ. Και μετά από άλλη εταιρία ήρθαν κάτι εσώρουχα με σημείωση «αν δεν σας κάνει το μέγεθος να τα αλλάξουμε». Μα δεν έχει και κάτι να χωρέσεις», είπε η παρουσιάστρια γελώντας αλλά και προβληματισμένη για το λόγο που επέλεξαν να τα στείλουν σ' εκείνη. «Δηλαδή έκαναν σ αυτή την εταιρία σύσκεψη για να βρουν σε ποιά ταιριάζει περισσότερο και είπαν στη Μενεγάκη;», συμπλήρωσε.

Η κουβέντα βέβαια συνέχισε με τους συνεργάτες της Ελένης να της εξηγούν πως δεν πρέπει να είναι αρνητική, ότι μπορεί να τα δοκιμάσει και πως όλα αυτά τα... παιχνίδια αρέσουν στους άντρες. Εκεί ήταν και το σημείο που η παρουσιάστρια στάθηκε περισσότερο θέλοντας να μάθει αν αυτό αληθεύει καθώς κι αν αρέσει σε κάθε τύπο ανδρός.

Ότι όμως και να σας γράψουμε δεν συγκρίνεται με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ελένη» γι' αυτό απολαύστε τους διαλόγους στα βίντεο που ακολουθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...