Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Αυτοψία: Πώς ζουν οι πλούσιοι και επώνυμοι κρατούμενοι και πώς οι φτωχοί;

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επέστρεψε για δεύτερη σεζόν.

Την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, η εκπομπή κάνει Αυτοψία στις φυλακές Κορυδαλλού και τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα και φέρνει στο φως αποκαλυπτικές εικόνες από τις συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων.

Πώς ζουν οι πλούσιοι κρατούμενοι και πώς οι φτωχοί; Ποιοι είναι οι «βασιλιάδες» και ποιοι οι «υπηρέτες» των φυλακών; Πώς δρουν οι συμμορίες; Με ποιο τρόπο μπαίνουν τα ναρκωτικά στις φυλακές και πόσο εύκολα γίνεται η διακίνησή τους; Ακόμη, μητέρες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μέσα σε ένα κελί, μιλούν στην κάμερα της εκπομπής και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Επίσης, κρατούμενοι συναντούν τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Καραγκούνη, και του μιλούν για τη ζωή και την καθημερινότητά τους καθώς και για τους άγραφους νόμους της φυλακής.

Ακόμη, για πρώτη φορά κάμερα καταγράφει πλάνα από την περίφημη πισίνα στις φυλακές Κορυδαλλού. Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 23:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...