Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Όλα η Αθήνα είναι ροζ!

Η εκδήλωση φωταγώγησης του City Link και του πολυκαταστήματος attica πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου στο πολυκατάστημα attica, στα πλαίσια της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού,  που διεξάγει η ESTEE LAUDER κάθε Οκτώβριο παγκοσμίως. Όπως  δήλωσε η Διευθύντρια της ESTEE LAUDER, κυρία Πελίνα Θεμελή: “H πρωτοβουλία Φωταγώγησης κτιρίων-οροσήμων ανά τον κόσμο από τον όμιλο ESTEE LAUDER, έχει ως στόχο να τραβήξει την προσοχή και  το ενδιαφέρον των γυναικών και να τους υπενθυμίσει ότι “ο προληπτικός έλεγχος σώζει ζωές’’. Η συμμετοχή της Ελλάδας φέτος με το κτίριο του City Link και του πολυκαταστήματος attica έχει διπλό μήνυμα. Είναι μια κίνηση που συμβάλλει μεταξύ άλλων στην εικόνα της Αθήνας ως μιας όμορφης αλλά και σύγχρονης πόλης, καθώς αποτελεί ένα σημείο ορόσημο του κέντρου.’’

Μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί περισσότερα  από 200 κτίρια-ορόσημα σε 70 πόλεις ανά τον κόσμο, από Πρώτες Κυρίες αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες στην κάθε χώρα, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα της Πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, όταν η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς & Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κυρία Σοφία Στάικου φωταγώγησε το διατηρητέο, οικοδομικό τετράγωνο City Link, στο οποίο στεγάζεται το πολυκατάστημα attica.

Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση  της φωταγώγησης ανέλαβε το City Link, ενώ την διοργάνωση της βραδιάς τα πολυκαταστήματα attica. Το κτίριο θα παραμείνει φωταγωγημένο και κατά τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη, αποτελώντας το σύμβολο της Πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης για την χώρα μας.
Το  παρόν στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό, επιστημονικό και καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και από το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...