Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

«Δεν είναι αιμομιξία», λέει η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον για τον γάμο με τον αδελφό της [βίντεο]

Στην προσπάθειά της να μάθει να αντιμετωπίζει την ζωή χωρίς την μητέρα της, η 19χρονη Μπόμπι Κριστίνα έχει ως «αρωγό» τον ετεροθαλή αδελφό της Νικ Γκόρντον με τον οποίο ετοιμάζεται να παντρευτεί. Όλα αυτά μπροστά στην κάμερα του τηλεοπτικού συνεργείου που την κινηματογραφεί για τις ανάγκες του ριάλιτι The Houstons: On Our Own.

Μονίμως δακρυσμένη, βαθιά διαταραγμένη, συχνά μεθυσμένη και ταυτόχρονα φουλ ερωτευμένη. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγάζει κανείς παρακολουθώντας το trailer από το ριάλιτι The Houstons: On Our Own που ετοιμάζεται να βγει στον αέρα.

Πρωταγωνίστρια η 19χρονη Μπόμπι Κριστίνα, κόρη της Γουίτνεϊ , που αντί να έχει το χρόνο να θρηνήσει τον θάνατο της μητέρας της αναγκάζεται να βάλει τα άπλυτα της στην φόρα προκειμένου να βγάλει ένα extra εισόδημα (και να κάνει το πέρασμα στην υποκριτική που τόσο επιθυμεί).

Αυτό που έχει προκαλέσει την μεγαλύτερη αίσθηση είναι, προφανώς, ο επικείμενος γάμος της με τον ετεροθαλή αδελφό της Νίκ Γκόρντον. Ο 22χρονος μπήκε στην οικογένεια Χιούστον όταν ήταν 12χρονών (σ.σ. η μάνα του ήταν ανίκανη να τον φροντίσει και ο πατέρας του μπήκε φυλακή) , οπότε και η Γουίτνεϊ αποφάσισε να τον υιοθετήσει ανεπίσημα.

Τα δυο παιδιά μεγάλωσαν ως αδέλφια, μέχρι που ο θάνατος της 48χρονης σταρ του έφερε «κοντά» με εντελώς διαφορετική έννοια. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά φίλη της Μπόμπι, «Χρειαζόταν κάποιον να την πάρει αγκαλιά το βράδυ, οπότε τον φώναξε να κοιμηθούν μαζί. Όντως και οι δυο πιωμένοι, άρχισαν να φιλιούνται».

Η υπόλοιπη οικογένεια επικρίνει την σχέση της, με την 79χρονη γιαγιά της να δηλώνει ξεκάθαρα πως «πρόκειται σχεδόν για αιμομιξία».

Μια λέξη που και οι δυο τους, η Μπόμπι και ο Νικ, επιμένουν πως δεν ισχύει στην περίπτωσή τους. Ότι και να λέει ο κόσμος.



Πηγή:  | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...