Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Χρηστίδου-Θρασκιά: Σε διπλανά τραπέζια και δεν αντάλλαξαν ούτε «γεια»

Η στιγμή της αμηχανίας έφτασε για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη Ράνια Θρασκιά το Σάββατο το βράδυ.

Τόπος συνάντησης, ο «Σταυρός του Νότου» όπου τραγουδούν, για περιορισμένες εμφανίσεις, ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Γύρω στις 23:30 στη μουσική σκηνή φτάνουν η Ράνια Θρασκιά με το σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο κάθονται στο δεύτερο κεντρικό τραπέζι και περιμένουν την κολλητή φίλη της παρουσιάστριας και σύντροφο του Μύρωνα, Μαίρη Συνατσάκη. Τα δυο ζευγάρια κάνουν κολλητή παρέα και η Ράνια ήθελε να απολαύσει τον τραγουδιστή και live!

Επέλεξε όμως το λάθος βράδυ...

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο μπαίνει η Σίσσυ Χρηστίδου με τους Onirama οι οποίοι κάθονται στο πρώτο τραπέζι, δηλαδή δίπλα από τη Ράνια Θρασκιά!

Τα φλας αστράφτουν, οι φωτογράφοι δεν σταματούν να τραβούν τις επώνυμες παρέες και οι θαμώνες κοιτούν έντονα τα δύο τραπέζια. Όχι γιατί θαυμάζουν τους επώνυμους αλλά γιατί θέλουν να δουν τι θα γίνει με τις δύο γυναίκες.

Να θυμίσουμε εδώ, πως Ράνια Θρασκιά και Σίσσυ Χρηστίδου για πολλά χρόνια ήταν κολλητές ενώ κάποια στιγμή σταμάτησαν να έχουν κάθε επαφή χωρίς ποτέ να εξηγήσουν το λόγο. Η θυμωμένη της ιστορίας φαινόταν πάντα η Ράνια Θρασκιά, εκείνη που δεν επιθυμούσε να δώσει άλλη ευκαιρία σε μια δυνατή – μέχρι τότε – φιλία.

Το κλίμα ήταν πολύ περίεργο στα μπροστινά τραπέζια, περίεργα βλέμματα, σιγοψιθυρίσματα και μια ευδιάκριτη αμηχανία επικρατούσε στο χώρο.

Ως το τέλος της βραδιάς οι δύο γυναίκες δεν αντάλλαξαν ούτε λέξη, ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν ακολούθησε το μοτίβο της συζύγου! Ο τραγουδιστής και όταν σηκώθηκε από τη θέση του για να βγει λίγο έξω, αλλά και την ώρα που αποχώρησε από το κέντρο χαιρέτησε τόσο τη Ράνια Θρασκιά όσο και τον Ανδρέα Φωτόπουλο. Το πιο άσχημο, όμως, ήταν η στιγμή που η Σίσσυ Χρηστίδου αποχώρησε από το μαγαζί, και περνώντας από το τραπέζι της πρώην φίλης της, την προσπέρασε για να χαιρετήσει – τυπικά μεν αλλά χαμογελαστά – τη Μαίρη Συνατσάκη η οποία βρισκόταν στο τραπέζι της Ράνιας Θρασκιά.

Τα βλέμματα «πάγωσαν» και ο ένας κοίταξε τον άλλο χωρίς να ξέρει τι να πει και τι να κάνει. Φυσικά το τυπικό «Γεια» - με ένα νεύμα - είχε τη θέση που του άξιζε ανάμεσα στις δύο γυναίκες, ενώ το μόνο που μπορέσαμε να «ψαρέψουμε» είναι τη Μαίρη Συνατσάκη να εξηγεί στη Ράνια Θρασκιά πως δεν γνώριζε την άφιξη της Σίσσυς και των Onirama και πως και η δική της η θέση ήταν αρκετά δύσκολη.

Τέλος, να αναφέρουμε πως, παρατηρώντας τις δύο παρέες, η πιο αμήχανη ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού η Ράνια Θρασκιά έδειχνε να... αδιαφορεί για την συνάντηση και να περνάει καλά με τα τραγούδια του Μύρωνα Στρατή και του Ησαΐα Ματιάμπα! Η ξανθιά παρουσιάστρια διασκέδασε πολύ με το πρόγραμμα, χόρευε – έστω και στην καρέκλα – και έδειχνε πολύ ερωτευμένη με το σύζυγό της ο οποίος δεν την άφησε στιγμή από τα μάτια και την αγκαλιά του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...