Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ Αποχώρησε από το "Μες στην καλή χαρά"

Αποχώρησε από το "Μες στην καλή χαρά" η Ευαγγελία Αραβανή και δεν βρέθηκε σήμερα στον καναπέ του πρωινού του Alpha.

Το όνομά της στους τίτλους φυσικά δεν υπήρχε.

Με την έναρξη της εκπομπής είδαμε στο καναπέ τους Θέμη Γεωργαντά, Παναγιώτη Χατζηδάκη, Παύλο Σταματόπουλο, Ναταλία Γερμανού και στη θέση της Αραβανή ήταν η  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πρώην μοντέλο στη στήλη της ομορφιάς της Μενεγάκη.

"Δύσκολος αυτός ο πρόλογος για μένα, αλλά ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και ευτυχώς για μένα είμαστε αρκετοί καπεταναίοι σήμερα εδώ. Είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι. Την αγαπάμε εδώ στον Alpha και τη θεωρούμε αξιόλογη. Είμαστε σίγουροι πως θα κάνει ωραία πράγματα στην τηλεόραση και πολύ πιθανόν και εδώ. Το γεγονός ότι εμείς οφείλουμε να κάνουμε μια κεφάτη εκπομπή σήμερα δεν σημαίνει ότι δε νσεβόμαστε την απουσία της. Επειδή της μίλησα, δεν θέλει καθόλου να χάσουμε το κέφι μας. Μας στεναχωρεί όλους μας και το λέω ειλικρινά", είπε η Ναταλία Γερμανού.

 Η Ευαγγελία Αραβανή ακούγοντας την Ναταλία να μιλάει για την αποχώρησή της έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο twitter:

«Όσο για σένα Ναταλάκι μου ότι και να πω είναι λίγο... Σ´ ευχαριστώ πολύ για όλα! Ξέρω ποσό το πάλεψες και ήσουν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή μέχρι το τέλος!!! Σ´ αγαπώ πολύ! Είσαι μοναδική!! φιλάκια πολλά", ανέφερε χαρακτηριστικά στο tweet της».

 Ενώ αποχαιρέτησε με ένα εξίσου γλυκό μήνυμα τα αγόρια της παρέας: «Αγοράκια μου γλυκά σας βλέπω... και μου λείπετε, αλλά δεν θα χαθούμε!!! Σας φιλώ όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...