Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Τριανταφυλλόπουλος προς Καψή : «Δεν το πιστεύω ότι έγινες τόσο μαλάκας»

Παρέμβαση υπέρ της Χαρούλας Αλεξίου φέρεται να έκανε σήμερα το πρωί -μέσω του λογαριασμού του στο twitter- ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Απαντώντας με τον πλέον έντονο τρόπο στους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε εναντίον της ο Μανώλης Καψής.

«Δεν το πιστεύω ότι έγινες τόσο μαλάκας από την τελευταία φορά που σε είδα», έγραψε ο Μάκης στο twitter (@Makis_Tr) με παραλήπτη τον Μανώλη Καψή.

Ενώ ακολούθουσε και 2ο tweet, ατυτή την φορά προς την Χαρούλα Αλεξίου, όπου της έλεγε «Χαρούλα, εάν νοιώθεις σφίξιμο στο στομάχι -όπως έγραψες στο tweet σου- είναι επειδή δεν τους ξέρασες ακόμα. Μόλις το κάνεις θα ανακουφιστείς».

Όσον αφορά την αιτιολογία για τον έντονο τρόπο που αντέδρασε, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος την έδωσε σε δηλωσή του προς το fthis: «Η ανάρτηση που έκανα είναι μια απάντηση στα όσα γράφτηκαν στο λογαριασμό του Μανώλη Καψή, ή του όποιου διατηρεί αυτό τον λογαριασμό. Με εξόργισαν όσα έγραψε στο Τwitter του για τη Χαρούλα Αλεξίου που το όνομά της δεν υπήρχε καν στη λίστα των φοροφυγάδων. Με ενόχλησε πουαβασάνιστα πυροβολήθηκε μια σπουδαία καλλιτέχνης που είναι εκτός λίστας. Με ενόχλησε ότι πυροβολήθηκε ένας... γαύρος, την ώρα που δεν πυροβολούνται καρχαρίες».

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...