Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

H κόρη του B.Geldof, παντρεύτηκε φορώντας τρία διαφορετικά νυφικά!

Ποτέ δεν ήταν το παραδοσιακό κορίτσι. Η κόρη του Bob Geldof, Peaches παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Thomas Cohen και φόρεσε ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά... τρία διαφορετικά νυφικά!
 
Ο γάμος του ζευγαριού που πριν από λίγους μήνες απέκτησε ένα πανέμορφο μωράκι, έγινε στην ίδια εκκλησία που είχε γίνει και η κηδεία της μητέρας της νύφης. Η τελετή ήταν πραγματικά παραμυθένια και έγινε στην επαρχία του Κεντ, με την Peaches να λάμπει μέσα στα τρία διαφορετικά νυφικά φορέματα που άλλαξε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 
Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το Hello! η 23χρονη νύφη φορά ένα στεφάνι από μαργαρίτες στα μαλλιά της και φωτογραφίζεται ανάμεσα στον γαμπρό και τον μπαμπά της, έχοντας στην αγκαλιά της των 5 μηνών γιο της.

Ωστόσο, τα τρία νυφικά της Peaches δεν ήταν το μοναδικό ασυνήθιστο γεγονός στο γάμο, αφού τις βέρες του ζευγαριού μετέφερε το 8 μηνών σκυλάκι τους, ντυμένο παρανυφάκι, ενώ η τούρτα που έφαγαν οι καλεσμένοι είχε λευκό και μπλε παγωτό και σχημάτιζε ένα τεράστιο γουρουνάκι, που είναι και το αγαπημένο ζώο της νύφης!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...