Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Η Βάνα Μπάρμπα πάει... Alpha;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί σήμερα όλη μέρα, με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν (μετά από σχετική ανάρτηση του enter.tv) και θέλουν την Βάνα Μπάρμπα την νέα τηλεοπτική χρονιά να βρίσκεται στον Alpha.

Και όχι μην φαντάζεστε πως η Βάνα φλερτάρει με το κανάλι της Κάντζας προκειμένου να την δούμε να επιστρέφει στους δέκτες μας μέσα από κάποια νέα ελληνική σειρά. Σύμφωνα με τα όλα όσα έγιναν γνωστά σήμερα, η ηθοποιός σκέφτεται να επανακάμψει στην μικρή μας οθόνη, παρουσιάζοντας εκπομπή life-style !

Για την ακρίβεια, η αιώνια, σέξι Βάνα έχει σχεδιάσει και έχει γυρίσει έναν πιλότο - ένα δοκιμαστικό εκπομπής, το έχει καταθέσει στους ανθρώπους του Alpha και μέσα στην ερχόμενη εδβομάδα, ελπίζει να έχει κάποια απάντηση.

Η εκπομπή αυτή που θέλει να κάνει η Μπάρμπα, έχει να κάνει με συνεντεύξεις διάφορων celebrities με τους οποίους η Βάνα θα... νυχτοπερπατά και ταυτοχρόνως θα προσπαθεί να τους... "εξομολογήσει" !!!

Το πιο... hot σημείο ,όμως, ανάμεσα σε όλα όσα ακούστηκαν από το πρωί δεν είναι η παραπάνω είδηση, αλλά η πληροφορία πως ο πρώτος της καλεσμένος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ο... Τζίμης Πανούσης !

Και επειδή λατρεύω τον αιρετικό Τζιμάκο, αυτό να δω κι ας πεθάνω !...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...