Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η Lady Gaga διασκέδασε σε club ντυμένη νύφη

Όταν όλες οι δεσποινίδες φοράνε νυφικό και ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να γίνουν Κυρίες, η Lady Gaga φουσκώνει και ξεφουσκώνει… Très banale για εκείνη! Σκέφτηκε, λοιπόν, να βάλει ένα νυφικό σε μια νυχτερινή της έξοδο.
Εξάλλου, πρόκειται για την ποπ τραγουδίστρια με τις πιο εκκεντρικές στιλιστικές επιλογές, ever, θα λέγαμε! Έντονο μακιγιάζ, κοθόρνοι για πατούμενο και κάποιο προκλητικό ένδυμα επιβάλλεται για τη Lady G.

Έχοντας τα μαλλιά της δεμένα με ένα τούλι και στερεωμένο ένα στέμμα στο κεφάλι της, η τραγουδίστρια του “Marry The Night”διασκέδασε σε γνωστό στέκι του Λονδίνου το βράδυ της Δευτέρας.
Μεγάλος απών από τη βραδιά ήταν ο φίλος της Taylor Kinney, ωστόσο βρήκε για παρέα τη Rihanna και τον Jay-Z, που διασκέδαζαν στο ίδιο club, μία μέρα μετά την εμφάνισή τους στην τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων 2012.

Λίγο νωρίτερα είχε εμφανιστεί στο στάδιο Τουίκενχαμ, στην πρώτη της εμφάνιση μετά το Δεκέμβριο του 2011. Περισσότεροι από 55 χιλιάδες θαυμαστές παρακολούθησαν τη συναυλία, ενώ η Gaga τους αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα τραγούδι αφιερωμένο στην πριγκίπισσα Diana, με τίτλο “Princess D.I.E”.

nooz
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...