Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Τα "έχωσε" ο Μαζωνάκης για τα δημοσιεύματα

Σκληρή είναι απάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη στα δημοσιεύματα στα οποία φαίνεται το εισόδημα που δηλώνει στην εφορία, λέγοντας πως πρόκειται για κατασκευασμένα κείμενα Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του τραγουδιστή, τα συγκεκριμένα στοιχεία, δεν είναι ακριβή, ενώ τονίζεται πως τα στοιχεία που αναγράφονται για το 2009, αφορούν το 2007, ενώ όπως συμπληρώνεται, τα ποσά αυτά αφορούν την ατομική δήλωση του Γιώργου Μαζωνάκη (δικαιώματα από πωλήσεις δίσκων κλπ).

«Το σύνολο της επαγγελματικής δραστηριότητας του Γιώργου Μαζωνάκη, όπως συμβαίνει με το σύνολο των καλλιτεχνών στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και όπως προβλέπει ο νόμος καλύπτεται από την εταιρική δραστηριότητά του, όπου ασφαλώς δεν υπάρχει καμία σχέση με τα αναγραφόμενα ποσά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επιπλέον τονίζεται πως ο τραγουδιστής είχε εκείνη την περίοδο μία εξαιρετικά περιορισμένη καλλιτεχνική δραστηριότητα όπως φανερώνεται και από τον αριθμό εμφανίσεών του. «Η εταιρική δραστηριότητα του Γιώργου Μαζωνάκη καλύπτεται από εταιρεία με έδρα φυσικά την Ελλάδα, δεν είναι off shore, δεν είναι κυπριακή, δεν έχει έδρα τα νησιά Fiji αλλά την Νίκαια του Πειραιά. Για όλα αυτά τα έτη φυσικά έχει καταβληθεί κάθε είδους φόρος (Φ.Π.Α. , φόρος εισοδήματος) και έχουν καταβληθεί τα ποσά των περαιώσεων

Ουδέποτε σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα υπήρξε οποιοσδήποτε έλεγχος πέραν των συνήθων ή η παραμικρή βεβαιωμένη φορολογική παράβαση.

Κατασκευασμένα κείμενα ή αναφορές με ελλιπή ή παραποιημένα φορολογικά στοιχεία και ταυτόχρονη αναφορά σε λίστες φοροφυγάδων, off shore εταιρείες ή οτιδήποτε άλλο παράνομο που περιέχει και το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη θα αντιμετωπιστεί με όλα τα δικαιώματα που μας παρέχει ο νόμος μέχρι την πλήρη τιμωρία των συκοφαντών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...