Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως δέχτηκε παρενόχληση από συνάδελφο του

«Με φώναξε στο καμαρίνι του, κλείδωσε την πόρτα, χαμήλωσε τα φώτα και προσπάθησε να με στριμώξει.

 

Έδωσα μάχη για να ξεφύγω.  

 

Ήταν σε μία από τις πρώτες μου συνεργασίες», αποκαλύπτει ο πασίγνωστος τραγουδιστής!

 

Συνέντευξη στο περιοδικό "ΟΚ!" παραχώρησε ο Ηλίας Βρεττός όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση απο πολύ γνωστό συνάδελφο του. 

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από πολύ γνωστό gay συνάδελφό μου. Με φώναξε στο καμαρίνι του, κλείδωσε την πόρτα, χαμήλωσε τα φώτα και προσπάθησε να με στριμώξει. Έδωσα μάχη για να ξεφύγω. Ήταν σε μία από τις πρώτες μου συνεργασίες. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι ο άλλος, που είναι σε θέση ισχύος, χρησιμοποιεί το κύρος και τη δύναμή του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν δεν ενδώσεις, θα σε διώξει από το μαγαζί. Για μένα αυτό είναι ό,τι πιο χυδαίο και άτιμο μπορεί να κάνει κάποιος», εξομολογήθηκε ο γοητευτικός τραγουδιστής.

Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως με πρώην σύντροφό του έχει κάνει sex tape. «Ειδικά για έναν άνδρα θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου περίεργο να βιντεοσκοπήσει για προσωπικούς λόγους μια ερωτική του περίπτυξη. Οι εννέα στους δέκα φίλους μου το έχουν κάνει" είπε χαρακτηριστικά ενώ ξεκαθάρισε πως δεν φοβήθηκε μήπως το επίμαχο βίντεο δει το φως της δημοσιότητας μετά τον χωρισμό του, λέγοντας: "Φρόντισα να το έχω εγώ οπότε αυτό που έχει συμβεί είναι να μου ζητήσει εκείνη να το καταστρέψω. Αλλά όταν αποφασίζει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον σύντροφό του. Ακόμη κι αν είχε στη διάθεσή της το υλικό, δε νομίζω ότι θα το δημοσιοποιούσε».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...