Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

«Βρήκα το σπίτι άδειο» – Όταν η Αννίτα Ναθαναήλ έπεσε θύμα κλοπής

Για την εποχή που είχε πέσει θύμα κλοπής μίλησε η Ανίτα Ναθαναήλ.


Η παρουσιάστρια μίλησε σε εκπομπή για την περίοδο όπου τόσο η ίδια αλλά και η οικογένεια της, έχασαν πολλά από τα υπάρχοντα τους από μια έμπιστη οικιακή βοηθό!

«Φεύγουμε λοιπόν το Σαββατοκύριακο, επικοινωνεί τακτικότατα εκείνη τηλεφωνικά, μου λέει ότι όλα είναι άψογα, άκουγα ακριβώς αυτά που ήθελα να ακούσω, ότι τα σκυλιά είναι ταϊσμένα, ότι το σπίτι είναι μία χαρά, δηλαδή κάποιες λεπτομέρειες που μου έλεγε για τα ρούχα, τύπου βρήκα αυτό θέλετε να σας το... δηλαδή πράγματα για μία κοπέλα που δείχνει ότι νοιάζεται για το σπίτι και τίποτα δεν χτύπησε καμπανάκι στο μυαλό μου, δηλαδή, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι επιστρέφοντας στο σπίτι θα αντίκριζα το απόλυτο κενό. Βρήκα το σπίτι άδειο... κειμήλια... Μιλάμε για μια συνολική ζημιά γύρω στις 120.000 ευρώ... Όλα μαζί» δήλωσε στην εκπομπή Αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ η Ανίτα Ναθαναήλ.

«Παρόλα αυτά τολμάω να πω ότι η μεγαλύτερη απώλεια, το μεγαλύτερο πλήγμα ήταν η προδοσία. Από ό,τι έμαθα στη συνέχεια είχε μπει το αυτοκίνητό τους στο γκαράζ μας και είχε γεμίσει με πράγματα και είχε φορτώσει τρεις φορές οπότε μπορείτε να φανταστείτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...