Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Έλληνας τραγουδιστής έγινε πατέρας πριν λίγες μέρες και δεν το κατάλαβε κανείς!

Συνέντευξη στην Εspresso της Κυριακής παραχώρησε... ο Δημήτρης Μπάσης. 
 
Ο Δημήτρης Μπάσης, άνθρωπος χαμηλών τόνων που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αποκάλυψε στην εφημερίδα ότι πριν από λίγες ημέρες η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, έναν γιο. 
 
Ο Δημήτρης Μπάσης έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και η εγκυμοσύνη της συζύγου του δεν είχε γίνει γνωστή. Την γέννηση του γιου του αποκάλυψε μέσα από την συνέντευξή του στην εφημερίδα λέγοντας:

Έχεις έναν γιο, που είναι 4,5 χρόνων. Έχεις αγωνία ως πατέρας για το μέλλον του σε μια χώρα που -όπως δείχνουν τα πράγματα- θα αργήσει να ορθοποδήσει;

Είμαι πατέρας ενός γιου τεσσεράμισι ετών και πριν από λίγες μέρες απέκτησα και τον δεύτερο γιο μου. Πραγματικά έχω αγωνία για το μέλλον τους γιατί θεωρώ ότι είναι... υποθηκευμένο! Πιστεύω ότι παραδίδουμε στις καινούργιες γενιές μια χώρα που πρέπει να αναγεννηθεί από τις στάχτες της, κι αυτό με στεναχωρεί. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει η δική μας η γενιά για να το αλλάξει αυτό εδώ που φτάσαμε. Το πιο σκληρό πράγμα που βιώνουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι έχουμε σταματήσει και να ονειρευόμαστε. Παλιά ο κόσμος που περνούσε δύσκολα είχε τουλάχιστον μια ελπίδα. Σήμερα, έπειτα από τέσσερα χρόνια βαθιάς ύφεσης, μοιάζει να έχει χαθεί ακόμη κι αυτό. Αυτό περιμένουμε από την πολιτική ηγεσία του τόπου: να μας δώσει μια σπίθα ελπίδας.
fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...