Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ελληνίδα celebrity με την κόρη της συνάντησαν τον Ethan Hawke στην παγωμένη Νέα Υόρκη!

Μπορεί κύμα παγετού να πλήττει τη Νέα Υόρκη όμως Ελληνίδα celebrity μαζί με την κόρη της αψήφισαν τις πολικές θερμοκρασίες και βρέθηκαν στο Big Apple για να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία, όπως ακριβώς την είχαν ονειρευτεί.


Δεν είναι άλλες από την Βίκυ Γεροθόδωρου και την κόρη της Νικόλ Σαραβάκου οι οποίες βρέθηκαν για τις γιορτές στην Αμερικανική Μεγαλούπολη. Το πρόγραμμά τους καθημερινά είχε ατέλειωτες ώρες με περίπατο στα πιο γνωστά σημεία της πόλης ενώ τον χρόνο υποδέχτηκαν στην Times Square με άκρως φαντασμαγορικό τρόπο. 

Και ως λάτρεις της Τέχνης, δεν θα μπορούσαν να βρεθούν στο θέατρο για να παρακολουθήσουν μία από τις πιο καλές παραστάσεις, όπως το έργο «Μάκβεθ» του Σαίξπιρ με πρωταγωνιστή τον Ethan Hawke.

Μάλιστα μαμά και κόρη είχαν την ευκαρία να φωτογραφηθούν με τον διάσημο ηθοποιό ο οποίος ενθουσιάστηκε προφανώς όταν άκουσε πως πρόκειται για Ελληνίδες. Μην ξεχνάμε ότι ο σταρ έχει λατρεία για την χώρα μας και πρόσφατα είχε κάνει και γυρίσματα ταινίας εδώ, δείχνοντας μαγεμένος με τις ομορφιές της. Δείτε φωτογραφίες μαμάς και κόρης από την περιπλάνησή τους στην όμορφη αλλά παγωμένη Νέα Υόρκη...

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...