Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ: Πατέρας από ώρα σε ώρα γίνεται γνωστός παρουσιαστής

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει γνωστός Έλληνας παρουσιαστής, ο οποίος από ώρα σε ώρα θα γίνει πατέρας!!!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr ο παρουσιαστής που δεν έχει κρύψει την σεξουαλική του ταυτότητα, αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί, μέσω υιοθεσίας φυσικά, έχει κινήσει εδώ και αρκετούς μήνες την διαδικασία να αποκτήσουν αυτός και ο σύντροφός του ένα παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές στο parapolitika.gr ο ίδιος μαζί με τον σύντροφό του, με την οποίο είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια, είχαν επισκεφθεί περίπου πριν από ένα χρόνο γνωστό γυναικολόγο των Αθηνών, προκειμένου να ξεκινήσουν την προσπάθεια ώστε με κάθε νόμιμη διαδικασία και μέσω παρένθετης μητέρας να αποκτήσουν παιδί.

Πριν από λίγες ώρες η μητέρα του παιδιού εισήχθη σε μαιευτική κλινική και από ώρα σε ώρα ο γνωστός παρουσιαστής θα γίνει πατέρας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που πραγματικά έχει να δώσει αγάπη στο παιδί που θα αποκτήσει και σίγουρα θα αλλάξει τη ζωή του. Ο ίδιος από την στιγμή που αποκάλυψε την ιδιαίτερη σεξουαλικότητά του, έχει εξομολογηθεί πολλές φορές την επιθυμία του να γίνει πατέρας, γνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες και τις υποχρεώσεις που έχει ο ρόλος του γονέα. Η πλούσια καριέρα του, καθώς έχει πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας και μετράει πολλές ώρες «πτήσεις» στον τηλεοπτικό αέρα, δεν του άφηναν το περιθώριο να αφιερώσει το χρόνο που ο ίδιος θα ήθελε σε ένα παιδί. Τώρα, αν και παραμένει στην πρώτη γραμμή και πάλι, εκτιμά ότι έφτασε η ώρα να εκπληρώσει την μεγάλη του επιθυμία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...