Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Μουτσινάς- Ανδρίτσου- Οικονομάκου: Μεταμφιέζονται για το "Κτελ"!


Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βασιλική Ανδρίτσου, η Τζένη Διαγούπη, η Ματίνα Νικολάου, ο Θανάσης Αλευράς, η Αθηνά Οικονομάκου και η Φωτεινή Ντεμίρη είναι οι επιβάτες του “Κτελ”. Πρόκειται για τη νέα παράσταση δια χειρός του γνωστού παρουσιαστή. 


Οι αγαπημένοι σου πρωταγωνιστές φόρεσαν λοιπόν τα καλά τους και ξεκίνησαν μία “διαδρομή” μέχρι το Θέατρο Πέτρας όπου έκαναν την επίσημη φωτογράφιση του έργου.


Οι ηθοποιοί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη και φυσικά καταχάρηκαν όλη τη διαδικασία. Περισσότερο βέβαια τις στιγμές πριν την φωτογράφιση όπου είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν με τα ρούχα τους...


Η υπόθεση

«….δεν είναι σαν κάτι ταινίες θρίλερ, που είναι κάτι άσχετοι, που μένουν με το πούλμαν κάπου στην ερημιά, που είναι ένα σπίτι, με ένα ζευγάρι, με τζάκι και λιμνούλα και γκαράζ, που φαίνονται πολύ καλοί και ευγενικοί και φιλόξενοι άνθρωποι αλλά στο τέλος …»

Ο Αντώνης Τόνγκας (Νίκος Μουτσινάς) είναι χειρουργός και μένει σε ένα σπίτι… στη μέση του πουθενά, με τη γυναίκα του Μαίρη Καμπάνα (Βασιλική Ανδρίτσου), ιδιοκτήτρια γραφείου τελετών. Ένα βράδυ, θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή τους όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ χαλάει και οι επιβάτες του βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι τους: τι κοινό έχουν ένας γυμναστής και δάσκαλος του τέννις (Θανάσης Αλευράς), μία πόρνη (Ματίνα Νικολάου), μία κυρία-πρόεδρος στη διάσωση του μονάρχιδου σκίουρου (Τζένη Διαγούπη), η Σταρ Πελοπόννησος (Αθηνά Οικονομάκου) και η Οδηγός του ΚΤΕΛ (Φωτεινή Ντεμίρη); Γίνονται όλοι -εν αγνοία τους- υποψήφιοι δωρητές οργάνων… στην πιο χιουμοριστική, ξεκαρδιστική, σουρεαλιστική περιπέτεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...