Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ε. Μενεγάκη: Οι φήμες για εγκυμοσύνη, η δικαστική διαμάχη με τον Γ. Λάτσιο και τα κιλά που έχασε!


Τις δικές της απαντήσεις σε όλα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της και τη διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο έδωσε η Ελένη Μενεγάκη. 

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλά ανοιχτά στο “People” και αποκαλύπτει την αλήθεια.

Παρόλο που όλα φαίνονται να έχουν μπει στο δρόμο τους, τόσο σε ό,τι αφορά στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική και οικογενειακή ζωή της παρουσιάστριας, υπάρχει ένα μικρό “αγκάθι” που κατά πάσα πιθανότητα θα την απασχολήσει στο μέλλον. Η επικείμενη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, τον ερχόμενο Δεκέμβριο, είναι κάτι που “κοστίζει” στην εσωτερική της ηρεμία.


Το “People” που κυκλοφορεί την Κυριακή ζήτησε από την Ελένη να επαληθεύσει ή να διαψεύσει τόσο τις συγκεκριμένες πληροφορίες όσο και εκείνες που αφορούσαν μια πιθανή πρόσφατη εγκυμοσύνη της. Εκείνη, με ειλικρίνεια και χωρίς να διστάζει, είπε: “Δεν ισχύει ούτε η εγκυμοσύνη ούτε η αποβολή, ούτε η παρούσα ούτε οι προηγούμενες, όπως έχει κατ’ εξακολούθηση γραφτεί. Σε ό,τι αφορά στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό μου, ναι, υπάρχει, αλλά αφορά εμάς και κανέναν άλλο”.

Όσο για εκείνους που την αμφισβητούν; Η Ελένη φαίνεται πως ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και απαντά: “Ας συνεχίσουν να με αμφισβητούν. Έτσι κι αλλιώς, η ζωή είναι ένας αγώνας, μια μάχη, κι εγώ έχω μάθει να παλεύω”.

Τέλος για τα κιλά που έχασε μετά το καλοκαίρι ανέφερε χαρακτηριστικά: “Θέλω να αρέσω στον εαυτό μου, θέλω να με προσέξω περισσότερο και η εικόνα με τα παραπάνω κιλά δεν μου άρεσε. Είχα χτυπήσει κόκκινο και ένιωσα περίεργα το σώμα μου. Έτσι κατέφυγα στο διαιτολόγο Ηλία Σακκά, ο οποίος με είχε βοηθήσει και στο παρελθόν να χάσω τα κιλά μετά τις τρεις εγκυμοσύνες μου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...