Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η πικρία της Καίτης Φίνου μέσω Facebook

Ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα έγραψε στη σελίδα της στο facebook η Καίτη Φίνου, μετά από τη χθεσινή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.


Χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι χθες έκανε εγχείρηση όμως, δεν είχε ούτε έναν άνθρωπο στο πλευρό της. 

Το μήνυμα που έγραψε στο Facebook

«Έχω μία αδελφή με καρκίνο που δεν πρέπει να μπαίνει σε νοσοκομεία, υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει μικρόβιο και μετά… Η άλλη μου αδελφή μου δεν μπορεί να παίρνει άδεια κάθε τόσο απ” τη δουλειά της… μέρες κρίσιμες, κίνδυνος απόλυσης, χθες που έκανα την επέμβαση έτυχε και ο πατέρας μου (78 χρονών) να είναι σε άλλο νοσοκομείο με τον ανιψιό μου. Οπότε περίμενα να με συνοδέψει ένας φίλος, μία φίλη... Πήρα τέσσερα τηλέφωνα και δεν το σήκωσε κανένας… Η επισκληρίδιος σε παραλύει απ” τη μέση και κάτω και πρέπει κάποιος να σε κρατάει… Ακόμα και οι γιατροί με ρώτησαν γιατί δεν συνοδεύομαι… Ένα παιδί μιας κυρίας απ” το δωμάτιο που μ” έβαλαν με κράτησε α” το χέρι και με πήγε μέχρι τα ταξί… Να είναι καλά!Χάθηκαν λοιπόν και αυτοί οι φίλοι που μου έλεγαν ότι σε ό,τι και αν τους έχω ανάγκη, θα είναι στο πλάι μου…Άλλο ένα μάθημα; Μέσα σε οκτώ μήνες πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής… 1000 φορές πιο έντονα απ” ό,τι είχα ζήσει μέχρι τώρα.. Οι άγγελοί μου όμως με βοήθησαν… ήταν στο πλάι μου με κρατούσαν και με στήριξαν σ” αυτή την επέμβαση της μίας ώρας και 10 λεπτών… έφυγα γρηγορότερα απ' το αναμενόμενο απ” το νοσοκομείο. Συγγνώμη αλλά το είχα ανάγκη να το βγάλω από μέσα μου…».

Πηγή: govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...