Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Άγριο» τέλος για Ζαγοράκη - Λίλη


Τι ήταν αυτό που οδήγησε την Ιωάννα Λίλη να εγκαταλείψει το σπίτι της στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης πριν από έναν μήνα και να αποφασίσει να απέχει... από τον τρόπο ζωής που ακολούθησε τα τελευταία εφτά χρόνια, μετά τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη;

Καλά πληροφορημένα άτομα από τον κύκλο της, εικάζουν πως ήταν η αβάσταχτη πίεση που έχει υποστεί προκειμένου να ακολουθήσει πιστά ένα αυστηρό πρόγραμμα το όποιο της επιβλήθηκε, αλλάζοντας εντελώς τον εαυτό της και το lifestyle της. Και πως οι συχνοί, ζωηροί (και ενίοτε βίαιοι) καυγάδες του ζευγαριού -με τον πιο πρόσφατο να είναι επίσης έντονος- συνέβαλαν καθοριστικά στο να φτάσει ο κόμπος στο χτένι.

Οι γείτονές τους έχουν εδώ και έναν μήνα να δουν την Ιωάννα να εμφανίζεται στη μεζονέτα που στέγαζε την οικογένεια. Εξάλλου ο στενός τους κύκλος ακόμα δεν ξέρει να πει μετά βεβαιότητας αν ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα γιορτάσει φέτος μόνος του τα γενέθλια του στις 27 Οκτωβρίου και αν η απόφαση της Ιωάννας είναι οριστική.

Το γεγονός ότι έκαναν κάποιες λίγες κοινές εμφανίσεις μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ η Ιωάννα είχε ήδη φύγει από τη μεζονέτα, αφήνει περιθώριο επανασύνδεσης του ζευγαριού, εκτός αν έγιναν για να μην διαρρεύσει ακόμα η είδηση του οριστικού χωρισμού τους.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...