Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ελένη Μενεγάκη: Επιστροφή στην Αθήνα και προετοιμασία για την εκπομπή της!

Το φετινό καλοκαίρι υπήρξε ιδιαιτέρως αναζωογονητικό για την επιτυχημένη παρουσιάστρια καθώς χαλάρωσε στην όμορφη Άνδρο ενώ επισκέφτηκε και πολλά άλλα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, στενούς της φίλους αλλά και κάποιες φορές και τον αγαπημένο της αδερφό, Θοδωρή Μισόκαλο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello!, λίγο μετά την επιστροφή της επισκέφτηκε την κεντρική αγορά της Κηφισιάς για να πραγματοποιήσει μικρές αγορές για το σπίτι ενώ λίγο αργότερα δείπνησε με τον Δημήτρη Κοντομηνά σε γνωστό εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας στα βόρεια προάστια.

Την πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη διάλεξε η Ελένη Μενεγάκη για να πραγματοποιήσει το meeting με τους στενούς της συνεργάτες, σηματοδοτώντας έτσι, την έναρξη της προετοιμασίας των νέων κύκλων εκπομπών. Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς για να οριστεί και να ανακοινωθεί η μέρα της πρεμιέρας για την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της, ωστόσο οι ιθύνοντες κινούνται προς την 8η Οκτωβρίου θεωρώντας πως είναι η καταλληλότερη ημέρα για να πεί την πρώτη φετινή της τηλεοπτική "καλησπέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...