Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Beyonce: Γιόρτασε τα 32 της χρόνια με σαμπάνιες σε υπερπολυτελές γιοτ


Το «θαλασσινό» πάρτι με το σύζυγό της, Jay Z και τη μικρή Blue Ivy


Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μουσικής και μπορεί να γιορτάσει τα γενέθλιά της, όπως θέλει στον κόσμο, προσθέτοντάς τους τη χλιδή που εκείνη επιλέγει.

Ο λόγος για τη Beyonce που έκλεισε τα 32 της χρόνια την Τετάρτη, μέρα που αποφάσισε να περάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα - συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, Jay Z και της κόρης της, Blue Ivy, πάνω σε ένα υπερπολυτελές γιοτ στο Stombli της Ιταλίας.

Το ταξίδι στα νερά της Μεσογείου για χάρη του πρώην μέλους των Destiny’s child με αφορμή το εορταστικό κλίμα που επικρατούσε εκείνη την ημέρα έγινε τελικά ένα ταξίδι στη χώρα της βουτιάς και της… σαμπάνιας!


Τόσο η ποπ σταρ, όσο και ο σύζυγός της, αφότου σταμάτησαν τις βουτιές από το γιοτ στα καταγάλανα νερά, αλλά και τα παιχνίδια και τις φωτογραφίες με την κόρη τους, Blue Ivy, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα για… παιχνίδι ενηλίκων και έτσι πήραν ένα τεράστιο μπουκάλι… χρυσής σαμπάνιας και άρχισαν να ποζάρουν μαζί του!

Φορώντας μόνο το κόκκινο και ριγέ ολόσωμο μαγιό της, η Beyonce είχε δεμένο γύρω από τη μέση της ένα ασορτί παρεό που κάλυπτε τις πλούσιες καμπύλες της. Με το μαγιό του κυκλοφορούσε και ο σύζυγός της.

Και πέρασαν αυτοί καλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...