Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Πλούσιοι και διάσημοι φέτος στην Ελλάδα


Ράσελ Κρόου, Μαντόνα, Σοφία Βεργκάρα, Ναόμι Κάμπελ, Τόμι Χίλφιγκερ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι πολλοί ταξίδεψαν στα νησιά του Αιγαίου


Ήταν όλοι τους εδώ! Μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ αλλά και η αφρόκρεμα της μόδας προτίμησαν τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους. Εκτός από τα χρήματα που άφησαν, χάρισαν στην χώρα μας λίγη από τη λάμψη τους.

Πέρα από τη Μύκονο που είχε την τιμητική της και άλλα νησιά γέμισαν με λαμπρά αστέρια και αιθέριες παρουσίες του διεθνούς τζετ σετ.



Ράσελ Κρόου, Σοφία Βεργκάρα, Ναόμι Κάμπελ, Μάικλ Τζόρνταν, Καρντάσιανς και άλλοι πολλοί απόλαυσαν το γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών και τον καυτό ήλιο. Μάλιστα δεν έμειναν μόνο στο να έρθουν, αλλά μεσω Facebook, Twitter και Instagram διαφήμισαν τις ελληνικές ομορφιές. Οπότε το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον για τους παπαράτσι...

Οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός Ράσελ Κρόου τα λένε όλα...

«Δε μπορώ να καταλάβω πώς ζούσα 49 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη και δεν είχα επισκεφθεί ποτέ τα ελληνικά νησιά. Yassou Mykonos, θα επιστρέψω», έγραψε στο  twitter του ο κορυφαίος ηθοποιός.

Στο ίδιο νησί, το οποίο χρόνια τώρα είναι νούμερο ένα προορισμός των διασημοτήτων βρέθηκαν επίσης το υπερ-μοντέλο Ναόμι Κάμπελ και ο θρύλος του NBA, Μάικλ Τζόρνταν. Επίσης η «καυτή» κολομβιανή ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα, η οποία «ανέβασε» αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές της στο νησί.



Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείψουν από τη Μύκονο οι αδερφές Καρντάσιαν. Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόι περπάτησαν στα σοκάκαι του νησιού, αλλά έκαναν και γυρίσματα για το σόου τους, «Keeping up with the Kardashians», με τους εκατομμύρια τηλεθεατές.

Από την άλλη η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, προτίμησε τη γραφική Ιθάκη για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Πρόκειται βέβαια για έναν αγαπημένο της προορισμό, καώς τα τελευταία χρόνια σχεδόν κάθε χρόνο τον επισκέπτεται.


Η Πάτμος «μύρισε» Όσκαρς, καθώς εκεί βρέθηκαν οι κορυφαίοι Έλληνες σκηνοθέτες Αλεξάντερ Πέιν και Κώστας Γαβράς. Ο Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον προτίμησαν την Αντίπαρο στο εξοχικό τους, ενώ ο Χάρισον Φορντ επισκέφθηκε για δεύτερη φορά τη Σύρο.




Πριν ξεσπάσει ο σάλος με τον χωρισμό -της χρονιάς σίγουρα- της Μόνικα Μπελούτσι, η πανέμορφη ηθοποιός πήρες της δύο της κόρες και έκαναν τα μπάνια τους  στην Πάρο.


Ο άσσος του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο με τη σύντροφό του Ιρένε Σάικ, προτίμησαν την Ελούντα, στην Κρήτη.


Παράλληλα όλος ο κόσμος της μόδας «ψήφισε» Ελλάδα για τις διακοπές του. Ο Βαλεντίνο και ο μεγιστάνας του ομίλου Tods Ντιέγκο ντε λα Βάλε πήγαν Ύδρα, ο Τζόρτζιο Αρμάνι στην Πάτμο, η  Καρολίν ντε Μεγκρέ στη Μήλο, Σέριφο και Χίο, ο σχεδιαστής του οίκου Μπαλμέν Ολιβιέ Ρουστέν στη Μύκονο και ο Τόμι Χίλφιγκερ στη Σκιάθο.


Φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει το δίδυμο του οίκου Ντισκουέαρντ Ντιν και Νταν Κάτεν που έκαψαν» τη Μύκονο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...