Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Αμερικανός ηθοποιός τράβηξε όπλο σε παπαράτσι και έριξε προειδοποιητική βολή


Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ όταν μία παπαράτσι ακολούθησε κρυφά γνωστό Αμερικανό ηθοποιό, για να βρεθεί ξαφνικά αντιμέτωπη με την κάννη του όπλου του.


Ο Τζον Γκόσελιν, γνωστή τηλεπερσόνα που έχει εμφανιστεί σε δημοφιλή αμερικάνικα σίριαλ και εκπομπές, ήρθε πρόσφατα ξανά στο προσκήνιο, όταν ρεπορτάζ του TMZ αποκάλυψε ότι έχει παρατήσει την υποκριτική και πλέον ζει ινκόγκνιτο στο Μπεκερσβιλ της Πενσυλβάνια όπου εργάζεται ως σερβιτόρος.

Στα πλαίσια της νέας δημοσιότητας που απέκτησε το θέμα, μία παπαράτσι αποφάσισε να ακολουθήσει κρυφά τον Γκόσελιν, για να φωτογραφήσει την καλύβα στην οποία μένει με τη γυναίκα και τα 8 παιδιά του, ωστόσο δε φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.


Η παπαράτσι ακολούθησε τον Γκοσελιν πέρα από τον κεντρικό δρόμο μέσα σε χωματόδρομους, ωστόσο δεν ήξερε ότι είχε μπει σε ιδιωτική περιουσία. Σύμφωνα με το TMZ, άρχισε να τραβάει φωτογραφίες του Γκοσελιν, ο οποίος εξοργισμένος τράβηξε το όπλο από το πίσω μέρος του παντελονιού του και της φώναξε οτι καταπατά ιδιωτικό χώρο και στη συνέχεια έριξε μία προειδοποιητική βολή.

Η φωτογράφος βγήκε από το χωράφι και ο Γκόσελιν την κυνήγησε μέχρι τον κεντρικό δρόμο στη συνέχεια η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα να υποβάλει μήνυση, αλλά τελικά βρέθηκε να κατηγορείται για εγκληματική καταπάτηση ιδιοκτησίας.

Οσο για τον Γκόσελιν, μετά το περιστατικό δήλωσε ότι δεν απολογείται για τον πυροβολισμό, λέγοντας ότι ήταν εντός των νόμιμων δικαιωμάτων του να υπερασπιστεί ιδιωτική περιουσία του από καταπατητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...