Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ελεονώρα Mελέτη: Είμαι σε σχέση


"Δεν είμαι μόνη. Είμαι σε σχέση και δεν το κρύβω" δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly".


"Tα τελευταία δυο χρόνια “δαγκώνω” λίγο σε ό,τι αφορά τα προσωπικά μου. Στο πώς οριοθετώ την προσωπική μου ζωή, κάνοντας τη δουλειά που κάνω” αποκαλύπτει η παρουσιάστρια. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει πολύ ευτυχισμένη: “Είμαι ευτυχισμένη και κυρίως ισορροπημένη. Έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω από τη ζωή μου και όλα βρίσκονται σε αρμονία”.


Για το γάμο, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: “Υπάρχει μια αίσθηση ότι δεν μου αρέσει ο γάμος. Ίσα ίσα, που τον γουστάρω πολύ! Θα μπορούσα να έχω ήδη παντρευτεί. Θέλω όμως, όταν κάνω αυτό το βήμα να κρατήσει για πάντα. Και να είμαι σίγουρη ότι θα πετύχει. Γάμος για μένα σημαίνει ότι βρίσκω τον άνθρωπό μου και πορευόμαστε στη ζωή μαζί, Όχι το πάρτι, τα κουφέτα, η τελετή”.

Όσο για το πώς βλέπει το θέμα μιας ξαφνικής εγκυμοσύνης δήλωσε: “Θεωρώ χαζό να προκύψει μια ξαφνική εγκυμοσύνη σε μια ενήλικη γυναίκα από τη στιγμή που μπορεί να το ελέγξει. Αλλά αν μου συνέβαινε δεν θα έκανα έκτρωση!”

Πηγή: EΓΩ! Weekly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...