Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Νάντια Μπουλέ: «Έχω χωρίσει εξαιτίας της δουλειάς μου»

Για την ταμπέλα «κορίτσι του Γρηγόρη» την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τις δυσκολίες που πέρασε μετά από έναν χωρισμό αλλά και για την ιδέα του γάμου μίλησε η Νάντια Μπουλέ.


«Οι δημοσιογράφοι υπήρξαν σκληροί μαζί μου. Ίσως να φταίει το γεγονός πως για μεγάλο διάστημα η προσωπική μου ζωή ήταν συνυφασμένη με την τηλεοπτική μου παρουσία. Τότε άκουγα ότι είμαι “το κορίτσι του Γρηγόρη”. Δεν είναι ωραίο να νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις πράγματα, να δουλεύεις από τα 18 σου και ξαφνικά να σου φοριέται μια ταμπέλα» είπε η ίδια στο people και συνέχισε μιλώντας για μία σχέση που έλαβε τέλος επειδή ο χώρος της δουλειάς της δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη στον σύντροφό της: 

«Υπήρξε άντρας που εξέφρασε την ανασφάλειά του σε σχέση με την δουλειά μου και τελικά απομακρύνθηκε. Έχω χωρίσει εξαιτίας της δουλειάς μου. Πίστευε πως όσοι κινούνται σε αυτόν το χώρο είναι ρηχοί». Όσο για τον θεσμό του γάμου, αν και δεν τον απορρίπτει, η Νάντια Μπουλέ δεν έχει και πολύ καλή σχέση μαζί του, ίσως λόγω του διαζυγίου των γονιών της: «Τον τρέμω τον γάμο, δεν τον φοβάμαι απλά. Μου φαίνεται ότι όποια στιγμή κι αν παντρευτώ, δεν θα μπορέσω να αποφύγω ένα διαζύγιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...