Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Σμαράγδα Καρύδη: Το παιδί είναι μια ισόβια δέσμευση και αυτό με τρομάζει

«Δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου πίσω!».


Για το ρόλο της στην παράσταση Chicago που πρωταγωνιστεί, την σχέση που έχει με το εαυτό της, αλλά και τους λόγους που δεν έχει κάνει οικογένεια και παιδί μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σμαράγδα Καρύδη.

«Ήθελα πολύ να συνεχιστεί το "Chicago", όπως και οι υπόλοιποι», δήλωσε η ηθοποιός.

Όσο για το πώς νιώθει για την εικόνα της και αν έχει αυτοπεποίθηση; «Δεν μου αρέσω κάθε μέρα. Άλλες φορές μου αρέσω πολύ, άλλες λίγο και άλλες λέω: “πως είσαι έτσι;” Το θέμα είναι τι ψυχολογία έχω, πως έχω ξυπνήσει. Για μένα όμως το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεσαι εσύ όμορφος. Αν δεν το νιώθεις, δεν θα σε δει ποτέ κανένας έτσι», δήλωσε η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό TV Glam.

Εξηγώντας πώς περιποιείται τον εαυτό της, η Σμαράγδα είπε: «Δεν βγαίνω μακιγιαρισμένη αν δεν έχω δουλειά. Όσον αφορά, όμως, στη γυμναστική και στη διατροφή, προσέχω. Είναι και το εργαλείο της δουλειάς μου. Για το πρόσωπο και τα μαλλιά μου, κάνω ό,τι όλες οι γυναίκες. Γενικά είμαι της φόρμας και του τζιν».

Με το χρόνο που περνά μοιάζει να έχει συμβιβαστεί: «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Ο άνθρωπος είναι φθαρτός, γερνάει και πεθαίνει. Δεν αρέσει σε κανέναν νομίζω», ενώ σημαντικός στόχος για εκείνη στη ζωή της είναι «να πάω πολλά ταξίδια. Να είχα το περιθώριο και την τόλμη να γυρίζω τον κόσμο για έναν ολόκληρο χρόνο. Να έχω βέβαια και παρέα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια, απάντησε: «Αν ήταν, θα είχε γίνει, αν με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Δεν το επιδιώκω» και συνέχισε αναφερόμενη στο πώς αντιμετωπίζει την ιδέα του να γίνει μαμά: «Με φοβίζει. Το παιδί είναι μια ισόβια δέσμευση και μια μετατόπιση του focus κι αυτό με τρομάζει. Δεν μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου πίσω!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...