Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Στην Αιτωλοακαρνανία βάφτισε την κόρη του ο Νίκος Αλιάγας [εικόνες+βίντεο]

Στο μοναστήρι της Αγίας Αγάθης στη Σταμνά, που είναι ιδιαίτερη πατρίδα του, επέλεξε ο Νίκος Αλιάγας για να βαφτίσει την κόρη του.



Λιτός στολισμός με κυρίαρχο χρώμα το λευκό, ένας μικρός μπουφές όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να απολαύσουν γλυκά του κουταλιού και άλλα τοπικά εδέσματα και δυο νεαρές κοπέλες με παραδοσιακές φορεσιές που μοίραζαν λευκά τριαντάφυλλα.

Αυτό ήταν το διακριτικό (και ταυτόχρονα παραδοσιακό) concept που επέλεξε ο Νίκος Αλιάγας για την βάφτιση της κόρης του που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Αγάθης στη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας με την μικρή να βαφτίζεται Αγάθη καθώς, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν, η Αγία Αγάθη είναι η προστάτιδά του.

Πολλοί ήταν, πάντως, οι συγχωριανοί του που ανέβηκαν ως το μοναστήρι για να τον τιμήσουν. Ενώ το παρών έδωσαν -μεταξύ άλλων- η Μεσολογγίτισσα παρουσιάστρια και ξαδέλφη του Μαρία Μπακοδήμου και η Μαριάννα Λάτση που έφτασε -μαζί με τον γιο της, Πάρι- με την θαλαμηγό τους νωρίτερα στο λιμάνι του Μεσολογγίου.


Την βάφτιση κατέγραψαν καρέ καρέ σάιτ όπως το agrinionews και το agriniopress και τα οποία επισήμαναν ότι ο παρουσιαστής είχε φροντίσει ο χώρος να φυλάσσεται.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η μικρή Αγάθη που ήταν ντυμένη στα πράσινα, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε «τραπέζι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...