Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Happy Birthday Δέσποινα Βανδή! Τα πόσα κλείνει; VIDEO + PHOTOS


Στα 44 της χρόνια μπαίνει σήμερα η Δέσποινα Βανδή και από το πρωί δέχεται «βροχή» ευχών για τα γενέθλιά της! Το star.gr παρουσιάζει μέσα από φωτογραφίες πόσο έχει αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου, παραθέτοντας τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις για την επιτυχημένη τραγουδίστρια!


Η Δέσποινα γεννήθηκε σαν σήμερα το 1969, στο Τίμπινγκεν της Γερμανίας. Όταν ήταν 6 ετών μετακόμισε με τους γονείς της στην Καβάλα, ενώ σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγική και Ψυχολογία στοπανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στην αρχή της καριέρας της άλλαξε το επίθετό της από Μαλέα σε Βανδή, για να κρύψει από τους γονείς της ότι τραγουδούσε.


Ο πρώτος της δίσκος κυκλοφόρησε το 1994, υπό τον τίτλο «Γέλα Μου». Από τότε και μέχρι σήμερα, η τραγουδίστρια μας έχει χαρίσει δεκάδες επιτυχίες, οι περισσότερες εκ των οποίων φέρουν την υπογραφή του Φοίβου, με τον οποίο συνεργάζεται από το 1997.
Η επιτυχία της Δέσποινας -που έχει στο ενεργητικό της χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις αλλά και πολλές βραβεύσεις- ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας, με τα «Gia», «Opa Opa» και «Come Along Now» να κυκλοφορούν σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Αυστραλία, ενώ το 2001 βραβεύτηκε με το «World Best Selling Greek Artist»!

Το 1998, στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε, η Δέσποινα γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, τον Ντέμη Νικολαΐδη, που διασκέδαζε σε χορό της ΑΕΚ. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 2003, ενώ, ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους, Μελίνα και, τέσσερα χρόνια μετά, ο γιός τους, Γιώργος.

Εκτός από την επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι και την ευτυχισμένη οικογένεια, η Δέσποινα δοκίμασε με επιτυχία και την παρουσίαση, αφού ήταν οικοδέσποινα στον φετινό εθνικό τελικό της Eurovision, ενώ αξέχαστη έχει μείνει η συμμετοχή της στη σειρά «Δύο Ξένοι». Επίσης, υπογράφει την δική της συλλογή ρούχων, ενώ πλούσια είναι και η φιλανθρωπική της δράση, που κορυφώνεται με το bazaar που διοργανώνει κάθε χρόνο!

«Δεν με τρομάζει ο χρόνος που περνά και μπορεί να μου προσθέσει ρυτίδες! Θεωρώ ότι πρέπει κανείς να μεγαλώνει όμορφα! Όταν γυμνάζεσαι και δεν κάνεις καταχρήσεις, ο χρόνος είναι καλός μαζί σου. Κοίταξε, υπάρχουν φορές που μπορεί να με ακούσεις να γκρινιάζω όταν παχαίνω ή όταν κάνω ψωμάκια, αλλά έχω συμφιλιωθεί πλέον με αυτά. Δεν μπορώ να είμαι κάτι άλλο. Είμαι ο εαυτός μου και με αγαπάω έτσι όπως είμαι- και όταν γυμνάζομαι αλλά και όταν έχω ατέλειες», δήλωσε πρόσφατα η ίδια, που παραμένει σέξι και διατηρεί ένα από τα πιο άψογα κορμία στην ελληνική showbiz!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...