Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

O Ian McKellen ψάχνει… σύντροφο για να παντρευτεί

Patrick Stewart
 Patrick Stewart
Δηλωμένος ομοφυλόφιλος, και μάλιστα σε μια εποχή κατά την οποία το Χόλιγουντ δεν ήταν ιδιαίτερα ανεκτικό, πόσο μάλλον ευέλικτο με τη διαφορετικότητα στη σεξουαλική επιλογή των μεγάλων αστέρων, ο sir Ian McKellen δεν απέφυγε τον πειρασμό να αστειευτεί, μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η “Marvel ” και το “Comic-Con”, εκεί όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές των ταινιών “X-Men”.

Ian McKellen, Patrick Stewart, Halle Berry, Anna Paquin, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McEvoy, Ellen Page, Peter Dinklage, Hugh Jackman, ήταν μερικά από τα ονόματα που προκάλεσαν αίσθηση, και ο McKellan…  το διέπραξε.

“Αισθάνομαι πλέον ασφαλής, τώρα που έχει αρθεί η απαγόρευση για τους γάμους εκπροσώπων του ιδίου φύλλου. Μπορώ λοιπόν να αναζητήσω σύζυγο. Χαίρομαι που σε γνώρισα Μάικλ”, είπε απευθυνόμενος στον Michael Fassbender, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του “Μαγκνέτο” που είχε και ο McKellen στο prequel των “X-Men”.

Η αίθουσα φυσικά γέμισε από γέλια, καθώς ο Michael Fassbender δεν είναι ομοφυλόφιλος, αλλά αντιθέτως είναι περιζήτητος στο γυναικείο φύλλο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...