Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Απίστευτη πρόκληση του Τζάστιν Μπίμπερ: Βγήκε στο μπαλκόνι και έφτυσε τους φανς του


Ξεπέρασε κάθε όριο ο δημοφιλής νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος αφού έβγαλε φωτογραφίες των φαν του που είχαν συγκεντρωθεί έξω από ξενοδοχείο που διέμενε για να τον δουν από κοντά γύρισε και τους... έφτυσε.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός και ήδη οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου. Τα σχόλια που τις συνοδεύουν δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τον τραγουδιστή.


Οι φανς του τραγουδιστή είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το ξενοδοχείο προκειμένου να τον δουν από κοντά και να τον φωτογραφίσουν. Ο νεαρός σταρ, όπως αρχικά φάνηκε, τους έκανε το χατίρι και βγήκε στο μπαλκόνι για να τους χαρίσει το πολυπόθητο στιγμιότυπο.

Λίγο αργότερα, όμως, προχώρησε σε μια εντελώς αψυχολόγητη κίνηση: Αρχισε να τους φτύνει. Μάλιστα, τόσο ο ίδιος, όσο και οι φίλοι του που βρίσκονταν παρέα στο μπαλκόνι στη συνέχεια ξέσπασαν στα γέλια.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός «συλλαμβάνει» τον νεαρό να φτύνει. Εχει συμβεί τουλάχιστον τέσσερις φορές ακόμη, ενώ πριν από λίγο καιρό ένας DJ στο Οχάιο είχε δηλώσει πως τον έφτυσε στο πρόσωπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...