Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Λιάγκας - Σκορδά: Οι διακοπές στο Ιόνιο, η ΚΛΟΠΗ και η επιστροφή στην Αθήνα

Οι διακοπές στο Ιόνιο και η επιστροφή στην ΑθήναΜπορεί οι διακοπές τους να μην ξεκίνησαν και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είχαν όμως τουλάχιστον αίσια εξέλιξη. 

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, οι οποίοι δηλώνουν στο σοκαρισμένοι έπειτα από την κλοπή του σκάφους τους στην Κεφαλονιά.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Hello!» μέχρι τη στιγμή της κλοπής του σκάφους όλα κυλούσαν απολύτως ομαλά στις διακοπές του ζευγαριού στο Ιόνιο. Εξάλλου, το συγκεκριμένο ταξίδι το οργάνωναν ήδη από το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν καθώς είχαν ανάγκη να ξεφύγουν οι δυο τους από την Αθήνα για λίγες ημέρες, αφήνοντας το γιο τους, Γιάννη, στο Κιλκίς με τους γονείς της Φαίης.

Η μίνι κρουαζιέρα του ζευγαριού στο Ιόνιο ξεκίνησε από τη Λευκάδα και το Μεγανήσι, πριν «αράξουν» στην Κεφαλονιά και συναντήσουν εκεί την Πέγκυ Ζήνα και τον Γιώργο Λύρα, οι οποίοι επίσης αγαπούν ιδιαίτερα το Ιόνιο. Αυτές τις ημέρες, το ζευγάρι αν και είχε σκοπό να συνεχίσει τις διακοπές του στο Ιόνιο και να επισκεφτεί και τους Παξούς, επέστρεψε στην Αθήνα έχοντας μαζί του και το μικρό, Γιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...