Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«Ποιος, μωρέ, θα μου πει να πάω σπίτι μου;», δηλώνει ο Γιάννης Πάριος

Απάντηση στα σχόλια του Βαλάντη για τον ίδιο και τις Χάρις Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη έδωσε ο Γιάννης Πάριος στα πλαίσια συνέντευξης του σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Ποιος μωρέ θα μου πει να πάω σπίτι μου εγώ ή Χαρούλα ή η Δήμητρα; Ποιος; Θα πάμε στο σπίτι μας όταν το αποφασίσουμε εμείς και όχι επειδή θα μας το επιβάλει - άκου να δεις τι ζούμε! - ο όποιος τυχάρπαστος που θέλει να θορυβήσει. Συναντιέμαι καμιά φορά με νέα παιδιά και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ασχολούνται με το τραγούδι και δεν ξέρουν τον Τσιτσάνη. Άμα δεν ξέρεις ιστορία, πώς θα προχωρήσεις; Ακούμε ξένους, μου λένε! Μα κι εγώ άκουγα Rolling Stones, αλλά υποκλίνομαι στον Τσιτσάνη (σ.σ. στον οποίο ετοιμάζει μεγάλο αφιέρωμα). Δεν μπορεί να μην ξέρεις το "θησαυρό" της χώρας σου, ούτε μπορεί να μη δουλεύεις και να ασχολείσαι μόνο με την "εικόνα" σου... Πες μου, τι θα αφήσουν πίσω τους; Κοιλιακούς και σιλικόνη;». Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Πάριος στο TV Έθνος.

Προσθέτοντας, σχετικά με το αν τον ενοχλούν ή τον πικραίνουν τέτοιες δηλώσεις «Σιγά μην πικραθώ από πικραμένους και απελπισμένους που προσπαθούν να υπάρξουν θάβοντας εμάς τους παλιότερους... Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω! Δεν χάνω το χρόνο μου. (...) Μη με βάζεις να ασχολούμαι με αυτό! Δεν πλασαρίστηκε σαν μανεκέν η Δήμητρα, ούτε πούλησε μπούτι. Τη θεϊκή φωνή της έβγαλε προς τα έξω και μας πλούτισε. Δεν υπάρχει σεβασμός, είναι απίστευτο. Να πιάνεις στο στόμα σου τη Γαλάνη επειδή σε ενοχλούν τα κιλά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...