Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η μεγάλη απάτη που έστησαν μέσω Facebook σε βάρος της Δήμητρας Ματσούκα

Δεν πίστευε στα αυτιά της η Δήμητρα Ματσούκα όταν πριν από λίγες ημέρες ένας άνδρας την επισκέφθηκε στα καμαρίνια της λέγοντάς της ότι είναι ο άνθρωπος που είχαν κλείσει ραντεβού μέσω Facebook να βρεθούν μετά την παράσταση. Τότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της απάτης που είχε στηθεί σε βάρος της, από επιτήδειους που χρησιμοποιούσαν το όνομά της.

Οπως αναφέρει η Espresso, επιτήδειοι δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ με το όνομα της Δήμητρας Ματσούκα στο Facebook και έπιαναν συζήτηση με άλλους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, μιλώντας τους σαν να ήταν η ηθοποιός.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, η ίδια η Δήμητρα Ματσούκα δεν έχει καν λογαριασμό στο Facebook οπότε το σοκ από όσα της είπε ο άνδρας στο θέατρο ήταν ισχυρό.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος της έδειξε και τις συνομιλίες που είχε κάνει με την ψεύτικη Δήμητρα Ματσούκα. Οπως είναι λογικό, η ηθοποιός δεν έχει σκοπό να κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα και άμεσα θα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να καταργηθεί το συγκεκριμένο ψεύτικο προφίλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...