Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Οι αδερφές Kardashian έκαναν τις πρώτες βουτιές στη Μύκονο!

Έφτασαν στη χώρα μας το απόγευμα της Πέμπτης και από εκείνη τη στιγμή χαίρονται το γαλάζιο του Αιγαίου και το λευκό των Κυκλάδων από το νησί της Μυκόνου. Οι τηλεπερσόνες φαίνεται ότι απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και είναι πολύ ενθουσιασμένες με τις ελληνικές παραλίες.


Το μεσημέρι της Παρασκευής ξεκίνησαν και τα γυρίσματα για το reality show «Keeping up with the Kardashians» που προβάλλεται από το δίκτυο “E! Entertainment” του Ομίλου NBC/Universal και το οποίο ήταν η αφορμή για να κάνουν το υπεραντλαντικό αυτό ταξίδι!

Με «σύμμαχο» τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη χώρα μας, οι αδερφές Kardashian φόρεσαν το μαγιό τους και βούτηξαν τις πληθωρικές καμπύλες τους στα γαλάζια νερά του νησιού.

Η Kourtney και η Khloe επιβιβάστηκαν στο καραβάκι και πήγαν για μια βουτιά σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Μυκόνου, ενώ η έγκυος Kim έμεινε στο υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα.
 
Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την πιο γνωστή από τις τρεις αδερφές Kim την ώρα που έκανε τις βόλτες της, φορώντας το μαγιό και το παρεό της, αφήνοντας έτσι να φανεί η φουσκωμένη κοιλιά της.

Λίγο νωρίτερα, η Kendall Jenner ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία από την πισίνα της βίλας με σχόλιο: «Είμαι στον παράδεισο»!


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...