Κυριακή 21 Απριλίου 2013

"Η Χριστίνα δεν θα επέτρεπε ποτέ την πώληση του Σκορπιού"


Η νονά της χρυσής κληρονόμου, ξεσπά οργισμένη για την απόφαση της Αθηνάς Ωνάση να πουλήσει το Σκορπιό, στον οποίο βρίσκεται θαμμένη και η αδικοχαμένη, φίλη της από την εφηβεία, Χριστίνα.

Η Μαρίνα Δοδέρο, ξεσπά, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή της με την κίνηση της μοναδικής εν ζωή απογόνου του Αριστοτέλη Ωνάση να πουλήσει το νησί σημα κατατεθέν της οικογένειας, στο Ρώσο μεγιστάνα.

Μιλώντας στο Εθνος της Κυριακής η Μαρίνα Δοδέρο λέει πως δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έφτανε στο σημείο να δώσει το νησί που πάνω του βρίσκονται οι τάφοι της μητέρας, του παππού και του θείου της. Τα χρήματα δεν τα δημιούργησε μόνη της η Αθηνά για να κόψει μεμιάς τον ομφάλιο λώρο. Αν ζούσε η Χριστίνα δεν θα επέτρεπε ποτέ κάτι τέτοιο.

Η νονά της Αθηνάς Ωνάση θεωρεί ότι ο Σκορπιός αποτελεί τη ζωντανή ιστορία της οικογένειας και όταν άκουσε πως το νησί πουλήθηκε είπε μέσα της: Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έκανε κάτι τέτοιο. Τα 30 στρέμματα γης που περιβάλλουν τους τάφους, βάσει της διαθήκης του Αριστοτέλη Ωνάση δεν πωλούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...